25 / 04 / 2024

anta yapı kampanyaları

anta yapı kampanyaları

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Yapı Kredi'den flaş açıklama. Bunu yapın hemen kazanın

Yapı Kredi'den yeni kampanyaları hakkında flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından söylenenleri yerine getiren vatandaşlar hem kendileri kazanacak hem de yakınlarına kazandıracaklar.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!

Yapı Kredi, peş peşe düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Giyim sektörüne yönelik kampanya hazırlayan Yapı Kredi, müşterilerin kampanya doğrultusunda 250 TL kazanacağını duyurdu.

Yapı Kredi’den para yağmuru! Temmuz ayına özel 500 TL hesaplara yatacak!

Temmuz ayına girer girmez yeni kampanyalar hazırlamaya başlayan Yapı Kredi, bu kampanyalardan birini duyurdu. Yapı Kredi, yeni kampanyası kapsamında 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! Bayram öncesi 400 TL hesaplara yatacak!

Teknolojiden giyime, gıdadan beyaz eşyaya kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Yapı Kredi, kampanya çerçevesinde, kampanya şartlarına uyan herkese tam 400 TL yatırılacağını duyurdu.

Yapı Kredi’den tam 500 TL harçlık! Ay sonuna kadar hesaplara yatacak!

Bankalar, farklı sektörlere yönelik kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, giyim sektöründe ilişkin hazırladığı kampanya kapsamında müşterilerine tam 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm süratiyle devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cezbedici avantajlar sunuyor. Şimdi de Yapı Kredi'nin kampanyası gündeme geldi. Yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. Yapı Kredi'nin, 600 TL para hediye ettiği kampanyanın koşulları.

Doğal gaz faturalarında inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Faturalarda 300 TL iade yapılacak!

Nisan ayı geldiğinde, doğalgaz faturalarında indirim fırsatları sizleri bekliyor olacak. Kampanyalar aracılığıyla yapılan bu indirimlerden biri, ilk doğalgaz faturanızda yüzde 20'ye kadar indirim sağlama imkanı sunuyor. Ayrıntılar ise şöyle...

Ziraat Bankası müşterisi olanlar acilen buraya göz atsın! Çok önemli bir duyuru yapıldı! Görmeyen kalmamalı!

Ziraat Bankası güncel kart kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Banka tarafından yapılan duyuruya göre bazı şartları taşıyan vatandaşlara 300 TL para verilecek...

Yapı Kredi Nisan ayında gaza bastı... Yapı Kredi'den flaş açıklama

Bankalar nisan ayının gelmesiyle birlikte yeni kampanyalarını tek tek açıklıyor. Yapı Kredi de nisan ayına yönelik kampanyasını müşterilere duyurdu. İşte detaylar...

anta yapı kampanyaları Haberi

anta yapı kampanyaları

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projeleri için sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca 60 ay vade seçeneğinde yüzde sıfır faiz, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile banka kredisi imkanı sunuluyor. Ant Yapı’nın kampanyanın geçerli olduğu projeleri şöyle:


‘Karma’ yaşamın kapılarını açıyor

ANT Yapı’nın, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de, 1., 2. ve 3. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını...