28 / 03 / 2024

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projeleri için sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca 60 ay vade seçeneğinde yüzde sıfır faiz, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile banka kredisi imkanı sunuluyor. Ant Yapı’nın kampanyanın geçerli olduğu projeleri şöyle:


‘Karma’ yaşamın kapılarını açıyor

ANT Yapı’nın, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de, 1., 2. ve 3. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor. Proje, 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşuyor.


Eski İstanbul semti gibi

ANTTERAS, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor.


8 bin 500 metrekare sosyal alan ayrılan proje, otopark sistemini yer altına alıyor. Doğal yeşil alanların peyzajda önemli bir yeri olan Antteras’ta süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor.


İkonik projede esnek planlama

ANTHILL Residence, 54 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama imkanına sahip yapısıyla daireleri birleştirerek 5+1’e kadar farklı daire tipleri elde etmek mümkün. Konut kulelerinin dışında sosyal tesisler, kapalı otoparklar, depolar ve teknik mahallerden oluşan bodrum katları ile bir butik çarşı yer alıyor.  



Web: http://www.antyapi.com.tr/


Vatan 


Geri Dön