29 / 03 / 2024

Yedi Mavi'de 20 yıl vade kampanyası sürüyor!

Yedi Mavi'de 20 yıl vade kampanyası sürüyor!

Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen 20 yıl vade kampanyasına Yedi Mavi'de katıldı.



Emlak Konut tarafından hayata geçirilen, konutta seferberlik kampanyasına Yedi Mavi projesi de katıldı. Proje ortaklarından Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, “20 yıl vadeli kampanya ekonomiye büyük ivme kazandıracak” dedi.


Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen, yüzde 5 peşinat, 0.79 faiz ve 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyasına 'Yedi Mavi' projesi de dahil oldu. Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla Zeytinburnu sahilinde TOBB arazisi üzerinde hayata geçirilen projeyle alıcıların uygun şartlarda konut sahibi yapılması hedefleniyor.


Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, kampanyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sektöre verdiği destekle hayata geçtiğinin altını çizdi. Kalkavan, "Kampanya ekonomiye ciddi bir ivme kazandıracak" dedi.


YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILACAK

Yükselen dövizin inşaat maliyetlerini artırdığını belirten Kalkavan, inşaat sektörünün canlılığını koruması için bu tür kampanyaların çok önemli olduğunu kaydetti. Kalkavan, "Vadelerin 20 yıla kadar uzatılması ve faiz oranlarının aşağı çekilmesiyle sektörde büyük bir fedakârlık yapılıyor. Sektörün hareketliliğini koruması için belirlenen 240 ay vade hem yatırımcılar hem de konut alıcıları için çok önemli bir kampanya. Bu rakamlar bugüne kadar sektörde hiç konuşulmadı. Bu kampanya sayesinde bekleyen yatırımlar ve talepler öne çekilmiş olacak, yeni yatırımların önü açılacak" diye konuştu.


3 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Yedi Mavi projesiyle ilgili bilgi veren Kalkavan, şunları anlattı: "Proje, Marmara Denizi'nin kıyısında, Avrasya Tüneli'ne komşu, 17 kat ve 6 bloktan oluşuyor. 3 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirdiğimiz proje, 63 dönümlük alanda 848 bağımsız bölümden oluşuyor. Yedi Mavi'yi konut, home-ofis, ticari ünitelerden oluşan karma konseptli bir proje olarak inşa ediyoruz." Projede büyüklükleri ise 75 ila 400 metrekare arasında değişen 5 farklı tipte daire seçeneği sunduklarına dikkat çeken Kalkavan, 'Yedi Mavi'nin çok önemli ulaşım akslarının kesişim noktasında yer aldığını kaydetti.


METREKARESİ 13-19 BİN LİRA ARASINDA

Yedi Mavi'de yer alan dairelerin metrekare birim fiyatlarının 13 ila 19 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Nazım Kalkavan, "Yüzde 45'i yeşil alana ayrılan projemizde her 10 dönümde 1 blok bulunuyor. Bu da projeye ferahlık kazandırıyor. Şık restoran ve kafe, yerli-yabancı markaların olduğu mağazalar ve sosyal aktivite merkezlerinin yer aldığı 'Mavi Cadde' de alıcılara tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yaşam alanı sunuyoruz" şeklinde konuştu.


2 BİN 600 ARAÇLIK OTOPARK ALANI VAR

'Yedi Mavi projesinin sosyal donatıları arasında akıllı ev sistemleri, rezidans sistemleri, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spa ve fitness salonu gibi konut sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak alanlar bulunuyor. Projedeki 2 bin 600 araçlık otopark aynı zamanda elektrikli araçların kullanımına da uygun.


Web: yedimavi.com.tr


Sabah 




Geri Dön