27 / 04 / 2024

Yedi Mavi fiyatları

Yedi Mavi fiyatları

Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen 20 yıl vade kampanyasına Yedi Mavi'de katıldı.

Yedi Mavi’de metrekare 13 bin liradan başlıyor!

Avrasya Tüneli’ne komşu Zeytinburnu sahilinde inşa edilen Yedi Mavi, yüzde 5 peşinatla satışa sunulurken, metrekaresi 13 bin liradan başlıyor.

Mavi’de fiyatlar indi: net yüzde 30 indirim fırsatı! Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim markası Mavi fiyatlarında indirime giderek Hepsiburada üzerinden yapılan alışverişlerde tam yüzde 30 indirim yaptı. Peki hangi ürünler ne kadar oldu? İşte Mavi 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bulut tarafından kuruldu. 

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Livin İzmir Mavişehir fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir Mavişehir fiyatları 630 bin TL'den başlıyor. Projenin ilk etabında 366 konut ve 33 ticari birim bulunuyor. 

Yedi Mavi'de 60 ay sıfır faiz kampanyası için son günler!

Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat –Gül Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen “Yedi Mavi” de yaşam Şubat 2019’da başlayacak…

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da inşa ediliyor...

Kaşmir Mavi Orkide ev fiyatları!

525 daireden oluşan Kaşmir Mavi Orkide projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Kaşmir Mavi Orkide'de fiyatlar 550 bin TL ile 745 bin TL aralığında değişiyor. 

Kazlıçeşme Yedi Mavi Proje fiyatları 2017!

1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Yedi Mavi Evleri projesi Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları!

Yedi Mavi Konutları 2017 güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Yedi Mavi fiyatları Haberi

Yedi Mavi fiyatları

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen, konutta seferberlik kampanyasına Yedi Mavi projesi de katıldı. Proje ortaklarından Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, “20 yıl vadeli kampanya ekonomiye büyük ivme kazandıracak” dedi.


Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen, yüzde 5 peşinat, 0.79 faiz ve 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyasına 'Yedi Mavi' projesi de dahil oldu. Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla Zeytinburnu sahilinde TOBB arazisi üzerinde hayata geçirilen projeyle alıcıların uygun şartlarda konut sahibi yapılması hedefleniyor.


Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, kampanyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sektöre verdiği destekle hayata geçtiğinin altını çizdi. Kalkavan, "Kampanya ekonomiye ciddi bir ivme kazandıracak" dedi.


YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILACAK

Yükselen dövizin inşaat maliyetlerini artırdığını belirten Kalkavan, inşaat...