26 / 04 / 2024

Mresco Türkiye Venüs projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Mresco Türkiye Venüs projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Venüs Residence projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı.



Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye,  GYODER tarafından “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla başlatılan 20 yıl vadeli konut seferberliğine Venüs Projesiyle katılıyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yatırımcıları 240 ay vadeli konut satışıyla tanıştıran kampanyaya “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” diyerek destek veren Mresco Türkiye, 120 ay ve 240 ay vade imkânı sunuyor.


‘Ülkemize destek vermek önceliğimiz’

Mresco Türkiye CEO’su Oya Zingal “Türkiye ekonomisini hızlandıracak, ülkemizin gücüne güç katacak her türlü seferberliğe Mresco Türkiye olarak destek vermek, en büyük görevlerimiz arasında yer alıyor. Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren kampanyayla ortaya çıkardığımız gücün, sektöre ve Türkiye ekonomisine çok önemli faydaları olacağını düşünüyorum. Mresco Türkiye olarak; 31 Mart’a kadar sürecek seferberlikle, 120 ay ve 240 ay vadeli ödeme planı uygulayacağız. Müşterilerimize Venüs projesi ile şehrin içinde ama bir yandan da metropol keşmekeşinden uzakta huzurlu, güvenli ve yüksek standartlarda yaşarken, sosyallikten de ödün vermeyecekleri bir yaşam konforu vaat ediyoruz. Mresco Türkiye olarak yatırımcımıza her daim kazandırmayı misyon edindiğimiz artık net bir şekilde biliniyor.” diyor. 


Alışveriş merkezlerine yakınlığı ve sahip olduğu tesisler ile sakinlerine sosyal bir yaşam vaat eden Venüs Residence, yetişkin ve çocuklar için ayrılmış iki adet kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna, dinlenme odası, SPA, buhar odası, kapalı otopark ve kendi özel alışveriş merkezi ile 23.000 m2 alan üzerine inşaa edildi. Birbirinden bağımsız 111 akıllı daire ile aile ve çocukların yaşam konforunu, 24 saat kameralı güvenlik tedbirleri ile birleştiren Venüs Residence ısı ve ses yalıtımında son teknoloji donanımının yanı sıra inşaat kalitesi ile de örnek teşkil ediyor. 


Güçlü havalandırma ve ısıtma sistemi ile öne çıkan Venüs Residence, müşterilerine “ Güneş’i Kesintisiz Sunmayı “ vaad ediyor.  Projede daireler çift cepheli, ebeveyn banyolu ve asla kapanmayacak muhteşem manzaralı olarak tasarlanmış durumda. Proje şehir merkezi, havaalanı ve fuar merkezleri ile başta metrobüs olmak üzere toplu taşımaya yakınlığı da dikkat çekiyor. 


www.mresco.com



Haber Dünya'da şöyle yer aldı


Mresco Türkiye, Venüs projesiyle 20 yıl vadeli kampanyaya girdi 

Sektöre 2008 yılında sektöre giren Mresco Türkiye, GYODER tarafından "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" sloganıyla başlatılan 20 yıl vadeli konut seferberliğine Venüs Projesiyle katıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yatırımcıları 240 ay vadeli konut satışıyla tanıştıran kampanyaya "Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye" diyerek destek veren Mresco Türkiye, 120 ay ve 240 ay vade imkânı sunuyor. Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal "Türkiye ekonomisini hızlandıracak, ülkemizin gücüne güç katacak her türlü seferberliğe Mresco Türkiye olarak destek vermek, en büyük görevlerimiz arasında yer alıyor. Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren kampanyayla ortaya çıkardığımız gücün, sektöre ve Türkiye ekonomisine çok önemli faydaları olacağını düşünüyorum. Mresco Türkiye olarak; 31 Mart'a kadar sürecek seferberlikle, 120 ay ve 240 ay vadeli ödeme planı uygulayacağız. Müşterilerimize Venüs projesi ile şehrin içinde ama bir yandan da metropol keşmekeşinden uzakta sosyallikten de ödün vermeyecekleri bir yaşam konforu vaat ediyoruz. Mresco Türkiye olarak yatırımcımıza her daim kazandırmayı misyon edindiğimiz artık net bir şekilde biliniyor"dedi. Alışveriş merkezlerine yakınlığı ve sahip olduğu tesisler ile sakinlerine sosyal bir yaşam vaat eden Venüs Residence, yetişkin ve çocuklar için ayrılmış iki adet kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness çenter, sauna, dinlenme odası, SPA, buhar odası, kapalı otopark ve kendi özel alışveriş merkezi ile 23 bin metrekare alan üzerine inşaa edildi. Birbirinden bağımsız 111 akıllı dairenin yer aldığı Venüs Residence, müşterilerine " Güneş'i Kesintisiz Sunmayı " vaad ediyor. Projede daireler çift cepheli, ebeveyn banyolu ve manzarası kapanmayacak şekilde tasarlanmış durumda.


Dünya


Geri Dön