20 / 04 / 2024

Bakyapı 20 yıl vade kampanyasına 4 projesiyle katıldı!

Bakyapı 20 yıl vade kampanyasına 4 projesiyle katıldı!

Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı GYODER tarafından başlatılan 20 yıl vade süreli konut kampanyasına Prestij serisinden 4 proje ile destek veriyor.



İstanbul’dan Bursa’ya Konya’ya kadar geliştirdiği “Prestij” serisi ile 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, GYODER tarafından başlatılan 20 yıl vadeli konut seferberliğine Prestij serisinden 4 proje ile katılıyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yatırımcıları 240 ay vadeli konut satışıyla tanıştıran kampanyaya, Bursa’dan katılan tek şirket Bakyapı, yüzde 0,59 vade oranı ile 120 ay, yüzde 0,79 ile 240 ay vade imkânı sunuyor.


Türkiye’nin önemli noktalarında  “Prestij” markasıyla ürettiği projeleriyle yatırımcılardan tam not alarak konut sektöründe güvenin sembolü haline gelen Bakyapı, GYODER’in imzasıyla başlatılan 20 yıl vadeli konut seferberliğine, “Prestij” serisinde öne çıkan, Bursa Prestij Elit, Bursa Prestij Optimum, İstanbul Prestij Park ve Konya Prestij Park projeleri ile dahil oldu. İmza attığı prestijli projeler ile yer aldığı her bölgeye yüksek yaşam standardı getirirken yatırımcısına kazanç sağlıyor. 


Geçtiğimiz günlerde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektörü lideri ödülüne layık görülen Bakyapı, 31 Mart’a kadar sürecek dev kampanyaya Bursa’dan katılan tek firma olarak yer alıyor. 


‘’Benzeri görülmemiş bir fırsat’’


GYODER’in desteğiyle gerçekleşen konut seferberliğine, Türkiye’nin güvenilir konut markalarından biri olarak Bursa’dan katılan tek şirket olduklarını vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, gayrimenkul sektörü olarak birlikten doğan bu gücün sektöre ve Türkiye ekonomisine çok önemli faydaları olacağını belirterek yeni konut seferberliği hakkında şunları söyledi.


“Bugün gelinen aşamada 240 ay vadeli konut satışıyla yatırımcılarımıza benzeri görülmemiş bir fırsat sunuyoruz. Bu seferberlik, dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı konut satın alma yönünde teşvik ederek sektörümüze tarihimizde görülmemiş bir ivme kazandıracak. Şirket olarak 31 Mart’a kadar sürecek bu seferberlikle, dört projemizde yüzde 0,59 vade oranı ile 120 ay, yüzde 0,79 ile 240 ay vadeli ödeme planı uygulayacağız.”



www.bakyapi.com.tr/


Geri Dön