20 / 04 / 2024

Antakya-İskenderun yolu

Antakya-İskenderun yolu

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.

Antakya-İskenderun yoluna üst geçit geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.

Antakya Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açılıyor!

Antakya Belediyesi Ekinci Mahallesi Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açma çalışmaları başlattı. Antakya Belediyesi ekiplerince periyodik sırayla yapıldığı ifade edildi.

Antakya'nın genelinde imar yolu açma çalışmaları sürüyor!

Antakya Belediyesi Antakya genelinde daha güzel ve düzenli bir Antakya için imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

İsmail Kimyeci: Antakya'da 70 kilometre yolu imara açtık!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, sosyalbelediyecilik anlayışıyla 348 bin nüfusa en güzel şekilde belediyecilik hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.

Antakya Kisecik'te 1,5 kilometre imar yolu açıldı!

Antakya'ya hizmete doymayan Antakya Belediyesi, Kisecik Mahallesinde yürütülen parke çalışmalarının yanı sıra 1,5 kilometrelik imar yolu açtı.

Sel nedeniyle Antakya-İskenderun yolu trafiğe kapandı!

Antakya'da akşamdan itibaren etkili olan yağış nedeniyle Ötençay Mahallesi mevkisinde sel meydana geldi. Karayolu ekiplerinin yol çalışması sürdürdüğü Antakya-İskenderun karayolu, selin dağdan getirdiği balçıkla kapandı.

Antakya'da yeni sanayi sitesine 2,5 kilometrelik yol açılacak!

Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km. uzunluundaki yolu çok yakın zamanda vatanda ların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

Antakya'ya yeni meteoroloji binası yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatının başladığını belirtti. Yeni meteoroloji tesisinin 3 ayda tamamlanması planlanıyor...

Tahir Çalgüner: Ankara Bypass Yolu'nun toplam güzergahı sakat!

Tahir Çalgüler: Ankara By-Pass Yolu, Anadolu Bulvarı trafik yükünü azaltmaz sadece Ankaralıya ip atlatır. Bu yolun gerçek amacı "AVM geri servis yolu"dur, trafiği rahatlatmaz. "Önce yol (lar), AVM... Sonra plan...

Trabzon Akçaabat Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı İşi ihalesi!

Trabzon İli Akçaabat İlçesi Yıldızlı Belediyesinin Bağlantı Yolu İnşaatı İşi ihalesi 20 Ağustos 2013 tarihinde T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya Ankara adresinde gerçekleştirilecek

Arazisinden geçen yolu trafiğe kapattı!

Kaş'ta arazisinden kamulaştırma yapılmadan yol geçirildiğini söyleyen şahıs, açtığı davanın lehine sonuçlanması üzerine yolu trafiğe kapattı, Trafiğe kapatılan yol nedeniyle sürücüler, geldikleri istikamete dönmek zorunda kaldı.

Binali Yıldırım: Demir yolu yatırımları artarak devam edecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, demir yolu yatırımları artarak devam edecek. Asıl bayramı, Marmaray ve Ankara-İstanbul YHT hattının açılmasıyla 29 Ekim'de yaşayacağız dedi...

Ordu - Osmaniye Yolu 2015 yılında hizmete girecek!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, ilk kez Osmanlı döneminde 1880 yılında gündeme getirilen, yaklaşık 600 kilometrelik Karadeniz - Akdeniz Yolu' nun 2015 yılında tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi...

Antakya-İskenderun yolu Haberi

Antakya-İskenderun yolu

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Büyükşehir Belediyesi, yoğun yaya ve motorlu taşıt trafiği olan İskenderun yolu Akademi Hastanesi önünde kazaları önlemeye yönelik olarak, yayalar için üst geçit yaptırıyor. Bu ay içinde hizmete girmesi beklenen üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.



Antakya...