24 / 04 / 2024

Antakya Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı

Antakya Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanı Mehmet Mtiezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi'nin temel atma töreni, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanı Mehmet Mtiezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti .
Temel atma törenine, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, H .Bayram Tiirkoğlu, Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, MKÜ Rektörü H.Salih Güder, Hatay protokolü, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hatay'ın bir medeniyetler merkezi olduğunu ifade ederek, "Tarihi geçmişine baktığımızda farklı dinlere, mezheplere ve medeniyetlere ev sahipliği yapan bir il Hatay. Bunu dünyaya bir örnek olarak sergilemiş olmaları takdire şayandır. Bu tarihi geçmişten gelen bu özel medeniyeti dünyaya örnek olarak elbirliği ile geleceğe taşıyacağız." dedi.


Anayurt


Geri Dön