24 / 04 / 2024

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından desteklenen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı'nda yer alan Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi, 7.3 milyon Avro yatırımla gerçekleştiriliyor.

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Dolarda şok gelişme! O para birimi dolar karşısında 16 yılın ardından en düşük seviyesinde!

Çin’in iç piyasasında kullanılan Yuan ülke ekonomisinin görünümüne  yönelik endişelerin etkisi ile ABD doları karşısında son 16 yılın en düşük seviyesini gördü.  

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

2023 yılının ilk çeyreğinde hangi fonlar kazandırdı? Altın ve hisse fonları ne kadar getiri sağladı?

Bu yılın ilk çeyreğinde ABD ve Avrupa ekonomisinden gelen haber akışlarının yanı sıra küresel merkez bankalarının faiz artırımları ve bankacılık krizine ilişkin endişeler fon dünyasını da etkiledi. Yatırımcılar fon seçiminde yurt dışı faktörlerin yanı sıra seçim öncesi gelişmeleri de dikkate alıyor.

Merkez Bankası beklenen tarihi açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde pilot uygulamalar başlıyor!

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yılın ilk Enflasyon Raporu’nu açıkladı. Ardından uzun zamandır beklenen ve merak edilen konular ile ilgili son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakanlıktan son dakika açıklaması! Desteklerden yararlanmak için son bir hafta!

Hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen düve alım desteğinden yararlanmak için son 1 hafta kaldı.

Çiftçiler dikkat! Hayvancılık desteklemelerinde son dakika! Resmen açıklandı! Başvuru şartları ve ödeme süreleri...

Hayvancılığın geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için sunulacak desteklemelere ilişkin uygulama esasları resmen açıklandı. İşte çiftçileri ilgilendiren o detaylar...

Bitcoin 1.5 yılın dibini gördü! Artık çok zor!

Bitcoin 20 bin 800 dolar bandına çekilerek tam 1.5 yılın dibini gördü! Peki, Bitcoin ve kripto paraların düşüşünün sebebi neden düşüyor? Fed faiz kararı ne olacak? Kripto piyasasında neler oluyor? İşte son dakika gelişmeleriyle birlikte adım adım yaşananlar...

Yılın zirvesine çıkan euroda son dakika gelişmesi! İşte 7 Haziran 2022 euroTL!

Euro kuru yılın zirvesi olan 17,95 lira seviyesine yükseldi. Milyonlarca vatandaş euro kurunu yalından takip etmeye başladı. Yurt içi piyasalarda bugün milyonlarca vatandaş tarafından aratılıyor. Peki euro kaç TL oldu? İşte 7 Haziran 2022 euro kuru...

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi Haberi

Antakya Mobilyacılığının Geliştirilmesi Projesi

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından desteklenen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı'nda yer alan Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi, 7.3 milyon Avro yatırımla mobilya üreticisi KOBİ'lere markalaşma, tasarım ve AR-GE imkanı sağlayarak bölgenin sosyo ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı hedefliyor.


Türkiye'de mobilyacılık sektörü diğer sektörlere göre çok daha eski bir geçmişe sahip olması nedeniyle devamlılık gösteren sektörlerin başında geliyor. Ancak dünya sıralamasında 16. olan Türkiye, mobilya ihracatı yapan ülkeler arasında 21.sırada yer alıyor. 


Antakya el yapımı klasik mobilyacılık ise yüzyıllardır bölgede önemli bir yere sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Halihazırda 6.000 çalışanıyla 1.500 mobilya üreticisi KOBİ'nin ürettiği el yapımı mobilyalar Türkiye ve komşu ülkelerde büyük rağbet görüyor. Ancak Hatay mobilyacılık sektörü markalaşma, tasarım ve AR-GE yatırımı olmak üzere üç temel...