29 / 03 / 2024

antalya Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

antalya Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak düzenleniyor. Eğitim, 21 Haziran tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Yabancı ve yerli alıcılar ikinci el konuta yöneldi! Konutta tercihler değişiyor! 

Konutta tercihler değişiyor. Yabancılar da yerli alıcılar gibi konut tercihlerini ikinci ele kaydırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Sosyal konut projesinde can alıcı nokta

İlk 2 günde 2 milyondan fazla kişinin başvurduğu 900 milyar liralık sosyal konut projesinde en can alıcı konu konutların teslim tarihi ve TOKİ'nin üretim kapasitesiyle ilgili. İşte kafaları karıştıran o sorular...

İslam Memiş'ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar almak isteyenler için can alıcı uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'bunu yapan kazanıyor' dedi. İşte ayrıntılar...

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Alıcı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Alıcı tarafından kuruldu.

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Konutta alıcı ve satıcılardan 'faizler düşsün' talebi!

TÜİK, Şubat ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Rakamlara bakıldığında, Şubat'ta konut satışlarının yüzde 31.6 azaldığı görülüyor, azalmada ipotekli satışların gerilemesinin rolü büyük. Sektörün iyileşmesi içinse alıcı ve satıcıların ortak talebi ise faiz oranlarının düşürülmesi oldu...

Büyüme rakamları, yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkiliyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, dün açıklanan sektör bazlı büyüme rakamları ve inşaat sektöründeki büyüme hacminin yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkilediğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

antalya Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi Haberi

antalya Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com sponsorluğunda emlak ofislerine özel yapılacak “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim, 21 Haziran'da Akra Hotels Antalya‘da gerçekleştirilecek. Gayrimenkul sektörünün duayen isimlerinden Kürşat Tuncel tarafından verilecek olan eğitim, 10:00 ve 14:30 saatleri arasında ikişer saatten iki seansta yapılacak.

1994'de Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olarak atanan Kürşat Tuncel, 1996'daki Kuruldaki görevinin yanı sıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı sene “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin Özgün Bir Model Önerisi” adlı ilk kitabı da yayınlandı. Kuruldaki çalışmaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’na ilişkin ilk yasal düzenlemeleri yürüten Kürşat Tuncel, bu konuda SPK Tebliğ’ini kaleme aldı. Takiben 1997'de finans alanında “Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının Türkiye Uygulaması” ve ortak çalışma olan “Yatırım Fonları ve Türkiye...