19 / 04 / 2024

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde elektrik kesintisi

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde elektrik kesintisi

AKEDAŞ İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 08 Mart Salı günü ve 09 Mart Çarşamba günü 06:15 ile 18:00 saatleri arasında Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde 12 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

İstanbul, Bursa, Antalya, Ankara ve İzmir için duyuruldu. Ödeme değişiyor bakmadan geçmeyin

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bakan Murat Kurum, kira yardımlarının güncelleneceğini dile getirdi.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da geçen sene 99 bin konut el değiştirdi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin Antalya'nın 2021 yılında 99 bin 3691 konut satışıyla dördüncü şehir olduğunu söyledi.

Antalya'da yabancıya konut satışı giderek artıyor!

Antalya'da yabancıya konut satışları giderek artıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya Kumluca ve Kaş'ta yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 754 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 14 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsayı 14 milyon 53 bin 670 TL'ye satıyor...

Haziran'da Antalya'da yabancılara 906 konut satıldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Haziran ayında yabancılara yapılan konut satışını değerlendirdi.

Antalya'da 9.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Davut Çetin: Kira ve ciro kaybı destekleri yetersiz kaldı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kira yardımının yetersiz kaldığını dile getiren Davut Çetin, “Bizim üyemize 750 lira kira yardımı, 40 bin lira tavanlı ciro kaybı yardımı, 5 bin lira hibe gibi yardımlar yetmez" dedi.

Davut Çetin: Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, salgın sürecindeki en önemli sorunun işletmelerin finansman durumu olduğunu belirtti. Çetin, "Kira stopajı yüzde 1’e çekilmeli ve kira destek hibesi getirilmelidir" dedi.

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde elektrik kesintisi Haberi

Antalya Çamyuva ve Tekirova Mahallelerinde elektrik kesintisi

AKEDAŞ İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan yol güzergahında kalan direklerin deplasesi için 08 Mart Salı günü ve 09 Mart Çarşamba günü 06:15 ile 18:00 saatleri arasında Ulupınar Sağ-Sol Fiderinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Kesintiden Kemer TM’den (280002) enerjili Ulupınar Sağ-Sol Fiderinden enerji alan Çamyuva Mahallesi Sarıören Mevkii, Tekirova Mahallesi cadde ve sokaklardaki AG-OG aboneler ile Özel Trafolu müşteriler ektilenecek.

Açıklamalarda ayrıca, çalışmaların erken bitirilmesi halinde belirtilen saatten önce hatlara enerji verilebileceği gibi hava muhalefeti veya başka nedenlerden dolayı çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmekte olduğu bildildi.


Kemer...