25 / 04 / 2024

Antalya Demre yeni otel

Antalya Demre yeni otel

Antalya Demre’deki yeni turizm tahsis alanında 8 firma tarafından 5 bin yatak kapasiteli otel ve tatil köyleri kurulacak. Sektör temsilcileri Demre-Beymelek arasındaki turizm gelişim alanında zaman içinde 25 bin yatak kapasitesine ulaşılacağını ifade etti

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Antalya'da satılık iş yeri!

Demre Belediye Başkanlığı Antalya Demre Beymelek'te yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Taksimetre ücretlerine yüzde 25 zam! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Demre Belediyesi'nden satılık 76 iş yeri!

Antalya Demre Belediyesi, Antalya ili, Demre ilçesi, Beymelek Mahallesinde yer alan 76 iş yerini satıyor...

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Antalya Demre yeni otel Haberi

Antalya Demre yeni otel

Antalya Demre de Belek gibi turizm alanında cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor. Demre Turizm Tahsis Alanı’nda 8 firma, en küçüğü 300 yatak kapasiteli olmak üzere 5 bin yatak kapasiteli otel ve tatil köyleri yapacak. Antalya’nın en önemli turizmci ailelerinden Barut Grubu otel inşaatına başlarken, Belek’te Aktay Turizm AŞ tarafından işletilen Ela Quality Oteli’ne de Demre’de kardeş otel geliyor. İnşaat sektöründe tanınan Zeynel Ceylan da tahsis alanında otel yapacak isimler arasında. ‘Diyar Demre’’ adı verilecek otelin yatak kapasitesinin 500 civarında olması hedefleniyor. Akha Turizm de bölgede 5 yıldızlı 2 otel projesini hayata geçirecek. Demre Yat Limanı projesini gerçekleştiren Zihni Üstün ve Oğulları Limited Şirketi’nin de bölgede 5 yıldızlı otel veya tatil köyü inşa edeceği bildirildi. 


2 bin kişiye istihdam 


Yönetim kurulu Başkanlığı’nı Ahmet...