19 / 04 / 2024

Antalya Kaş projesi

Antalya Kaş projesi

Antalya’nın Kaş ilçesine yapılacak olan havalimanına karşı oluşturulan Kaş Kolektifinden Okan Nalçacı, Kaş’a havalimanı Kaş’ı yok eder’ dedi ve nedenini açıkladı...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...

Antalya Kaş projesi Haberi

Antalya Kaş projesi

Türkiye’deki kültür turizmin, doğa sporlarının dünyadaki sayılı merkezlerinden biri olan Antalya’nın Kaş ilçesine yapılması planlanan havalimanına karşı oluşturulan Kaş Kolektifinden Okan Nalçacı havalimanına neden karşı olduklarını anlattı: “Havalimanı yapılırsa ekolojik denge bozulur, küçük esnafa hayat tanımayan kitle turizmi gelir, sit alanları tahrip olur.”


Antalya’nın Kaş ilçesinin Çomucak-Pınarbaşı-Çukurbağ-Ağullu mevkileri arasındaki bölgeye 3. havalimanı yapılmak isteniyor. Bir süredir gündemde olan ve 6 bin 400 dönümlük bir alanı kapsaması düşünülen havaalanı demokratik kitle kuruluşu ve çevre halkı tarafından tepkiyle karşılanıyor. Havalimanı projesine karşı yaşam alanlarını savunmak üzere, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Kaş Kalkan Patara Otelciler Birliği, Kaş Su Altı Derneği (KASAD), ÇEKÜL Vakfı Kaş Temsilciliği, Kaş Çevre Platformu ve Kaş Koruma Platformunun içinde yer aldığı Kaş Kolektifi oluşturuldu. 


‘4 KÖY HARİTADAN SİLİNECEK’


Kaş Kolektifinden...