29 / 03 / 2024

Antalya Kemer yatırımları

Antalya Kemer yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4.5 senede Kemer’de alt yapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kemer'e toplamda 260 milyon liralık yatırım yapıldı. 

Antalya Kemer'de ranta geçit yok!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Kemer'de yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçenin sorunlarını anlatan Enç, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Antalya, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte hayata geçirilen yatırımlar ile bir önceki yıla göre konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehir olduğunu söyledi.

Antalya'da konut yatırımları geriledi!

ATSO Başkanı Davut Çetin'e göre yatırımların Türkiye ortalamasından veya üç büyük ilden daha fazla gerilemesi, turizm ve tarım sektöründe geçen yıldan başlayan gelir kayıplarının da sonucu.

Antalya otel yatırımlarında ilk sırada yer alacak!

Konaklama sektörü, ocak-nisan döneminde, sabit yatırımı toplam 1,32 milyar lira olan 94 yeni proje için yatırım teşviği aldı. Sabit yatırımın yüzde 36'sı Antalya için planlandı.

Turizm yatırımlarının merkezi Antalya oldu!

TURKİYE'de yapılmakta olan ve proje halindeki turizm yatırımların merkezi bu yıl da Antalya oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verileri açıkladı.

Antalya Kemer yatırımları Haberi

Antalya Kemer yatırımları

“1980 model Kemer’i 2020 model yapacağız” sloganıyla yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, son 4.5 senede Kemer’in geleceğine yönelik önemli yatırım ve hizmetleri hayata geçirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile ilçenin geleceğe yönelik eksikleri tamamlanırken, Kemer daha modern bir görünüm kazandı.

ASAT’tan 205 milyon TL’lik yatırım 

Kemer’e en büyük yatırımlar Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. ASAT, süren projelerle birlikte Kemer’e 205 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Liman Caddesi büyülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in en işlek Caddesi olan Liman Caddesi’ni modern bir görünüm kazandı. Süs havuzları, peyzajı, kent mobilyaları, aydınlatması, doğal zemin kaplaması, gölgelikleri ve bina kaplamaları ile çehresi değişen cadde Kemer'e modern bir kimlik ve vizyon kazandırdı. Liman Caddesi ilçenin çekim merkezi oldu.