18 / 04 / 2024

Antalya Kemer’in çehresi değişti!

Antalya Kemer’in çehresi değişti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4.5 senede Kemer’de alt yapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kemer'e toplamda 260 milyon liralık yatırım yapıldı. 



“1980 model Kemer’i 2020 model yapacağız” sloganıyla yola çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, son 4.5 senede Kemer’in geleceğine yönelik önemli yatırım ve hizmetleri hayata geçirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile ilçenin geleceğe yönelik eksikleri tamamlanırken, Kemer daha modern bir görünüm kazandı.

ASAT’tan 205 milyon TL’lik yatırım 

Kemer’e en büyük yatırımlar Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. ASAT, süren projelerle birlikte Kemer’e 205 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Liman Caddesi büyülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in en işlek Caddesi olan Liman Caddesi’ni modern bir görünüm kazandı. Süs havuzları, peyzajı, kent mobilyaları, aydınlatması, doğal zemin kaplaması, gölgelikleri ve bina kaplamaları ile çehresi değişen cadde Kemer'e modern bir kimlik ve vizyon kazandırdı. Liman Caddesi ilçenin çekim merkezi oldu.


Kemer’e yeni yaşam alanları

Antalya Kemer’in sosyal ve kültürel hayatına katkı koyan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASMEK, AKBEM, ASFİM ve Anaokulu projelerini inşa etti. Kemer ASMEK’te 1000'e yakın kursiyere 18 branşta eğitim verildi ve verilmeye de devam ediyor. 
 


Geri Dön