24 / 04 / 2024

Antalya manavgat yangın

Antalya manavgat yangın

Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, Oymapınar Baraj Gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Hacıoğlu yaptığı açıklamada orman yangının tamamen kontrol altına alındığını dile getirdi...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

DSİ Antalya Manavgat'ta imarlı arsa satıyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Manavgat'ta yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.  Arsanın satış bedeli 18 milyon 266 bin 245 TL olarak belirlendi.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Manavgat kura çekilişi 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir başvuruları 7 Ocak'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat alt gelir grubu başvuruları 7 Ocak 2022 tarihinde sona eriyor.

Antalya Manavgat TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Antalya Manavgat başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Yangın bölgelerinde inşa edilecek konutlarda senet tartışması!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz tarihinde başlayan ve 10 günü geçen bir zamanda söndürülebilen yangında hasar gören afetzedelere evlerinin yeniden yapılması amacıyla “Afet Borçlandırma Senedi” imzalatılmak istendiği iddia edildi. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Manavgat'ta 19.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Manavgat 2. İcra Dairesi, Antalya Manavgat'ta yer alan arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 2019 Antalya Manavgat Çeltikçi kura çekilişi bugün!

TOKİ 2019 Antalya Manavgat Çeltikçi kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı.

Antalya manavgat yangın Haberi

Antalya manavgat yangın

Hacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oymapınar Baraj Gölü mevkisinde dün çıkan orman yangının tamamen kontrol altına alındığını söyledi.


Yangının önceki gün bölgeye yağan yağmurun ardından yıldırım düşmesi sonucunda başladığını ifade eden Hacıoğlu, "Dün yangına 6 helikopter ve 1 uçakla müdahale ettik. Tepenin diğer tarafında yer alan ve tekneyle baraj gölünden karşıya taşıdığımız 100 orman işçisi ile 15 teknik personelimiz de yangını söndürmek için çaba gösterdi. Bölgenin kayalık ve sarp olması nedeniyle çok zorlandık. Tek avantajımız alanın hemen yanında baraj gölünün olması ve helikopterlerin çok kısa sürede su alabilmesi oldu" dedi.


Yangını dün akşam saatlerinde tamamen kontrol altına aldıklarını belirten Hacıoğlu, "Bugün sabah saatlerinde bir helikopterle söndürülen yerlere, yeniden yangın çıkması olasılığına karşı su bırakıldı. Helikopterle üstten yaptığımız incelemede 80 hektar alanın...