25 / 04 / 2024

antalya meteoroloji lojmanı ne zaman teslim

antalya meteoroloji lojmanı ne zaman teslim

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatının başladığını belirtti. Yeni meteoroloji tesisinin 3 ayda tamamlanması planlanıyor...

Özak GYO, Antalya Serik'te lojman binası aldı! 142 milyon TL'ye! 

Özak GYO, Antalya Serik'te 142 milyon TL'ye lojman binası satın aldı. Şirket söz konusu satın almanın gerekçesini de açıkladı. İşte şirketten yapılan o açıklama...

Türkiye genelinde çok sayıda lojman satışa çıkarıldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde; İstanbul, İzmir, Antalya ve Samsun'da yüzde 40 indirimle çok sayıda lojman satışa sunuldu. 

Antalya'da 190 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Antalya'da içinde lojman ve spor kompleksinin yer aldığı gayrimenkulü 189 milyon 968 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Antalya Kumluca'daki lojman için soruşturmaya onay çıktı!

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu tarafından inşa edilen lojman için kaçak olduğu iddiasıyla soruşturma açılmasına İçişleri Bakanlığı tarafından onay verildi. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Martı GYO Myra Otel ile Çamyuva lojman arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva lojman arsası değerleme raporunu yayınladı. 

Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman arsası değerleme raporunu yayınladı.

Antalya'da satılık gayrimenkul ihalesi 22 Mayıs'ta!

Antalya PTT Başmüdürlüğü tarafından arsa ve üzerinde betonarme karkas olan 4 katlı Hasyurt PTT Hizmet, Santral ve Lojman Binası satılıyor..

Antalya Müzesi'nin genişletilmesine ret!

ANTALYA Müzesi'nin dünyanın en büyük müzelerinden birinin yapılması için Karayolları Sosyal Tesisleri ve lojmanlarıyla Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu alanların tahsisine ilişkin talep reddedildi.

Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Antalya Müzesi'nin alanı genişletiliyor!

ATSO’nun iki ayrı meslek komitesi Antalya Müzesi alanın fiziki yetersiz olduğunu belirterek, Müze’nin yanındaki Meteoroloji ve Karayolları sosyal tesisleri alanının müzeye bırakılmasını istedi.

antalya meteoroloji lojmanı ne zaman teslim Haberi

antalya meteoroloji lojmanı ne zaman teslim


Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatının başladığını belirtti. Savaş, yaptığı açıklamada, 380 metrekare alana yaptırılacak idari bina ve lojmandan oluşan yeni meteoroloji tesisi inşaatını 3 ayda tamamlamayı ve Meteoroloji Müdürlüğü’ne teslim etmeyi planladıklarını kaydetti. Antakya Belediyesi olarak Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait Emek Mahallesi Emlak Konutları yanında bulunan mevcut meteoroloji binasının yerini yeşil alan ve haftanın bir günü semt pazarı olarak değerlendireceklerini ifade eden Savaş, açıklamasında şunlara yer verdi: "Çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatına başlandı. Kurumlar arası becayiş yapıyoruz. Emek Mahallesi Emlak Konutları yanında bulunan mevcut meteoroloji binası Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait. Yıllar önce yapılan ve...