18 / 04 / 2024

antalya Şarampol projesi

antalya Şarampol projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Antalya Şarampol projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Antalya'nın en önemli yayalaştırma projelerinden biri olan Şarampol Caddesi projesine ilk kazma vuruluyor.

Antalyalılardan Şarampol projesine evet!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol’u eski günlerine döndürecek projeyi halka sordu. 9 mahalle ve Şarampol esnafının oy kullandığı referandumda, Antalyalılar yüzde 90.19 evet oyu ile “Projeyi istiyoruz” dedi.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

antalya Şarampol projesi Haberi

antalya Şarampol projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Projesi kapsamında üstü park altı otopark olarak projelendirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı'nda çalışmalar tamamlandı.

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre, 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan Şarampol Projesi'nin otopark ihtiyacına çözüm bulmak üzere projelendirilen yer altı otoparkı açılış için sayıyor. İnşaatı tamamlanan projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Üzeri park ve yaşam alanı olarak düzenlenen projede peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor. Açılışa hazır hale getirilen 307 araç kapasiteli otoparkın üstü tamamen park, çocuk oyun alanları ve yeşil alan olarak dizayn edildi.

Mekanik katlı park sistemine uygun olarak tasarlanan  proje, ihtiyaç dahilinde iki misli araç buradan istifade edebilecek şekilde hayata geçirildi. Çevreci proje ile Şarampol Caddesi'ne gelen ziyaretçiler, esnaf ve mahalle sakinleri otopark sıkıntısının...