16 / 04 / 2024

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 



 

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “Efsane Geri Dönüyor, Şarampol Güzelleşiyor” sloganıyla hayata geçirdiği Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenlemesi Projesi tamamlandı. Şarampol halkı ve esnafının desteğiyle tamamlanan, gecesi başka, gündüzü başka güzellikler sunan Şarampol Caddesi, eski şaşalı günlerine kavuştu. 

 

Şarampol, rengarenk yürüyüş yolları, modern kentsel tasarımı, bina giydirmeleri, kent mobilyaları, peyzajı ve ışıl ışıl görüntüsüyle vatandaşların da beğenisini ortaya çıkardı. Bina arkalarındaki atıl alanların otoparka çevrilmesi, üstü yeşil alan olarak planlanan yeraltı otoparkı, Tonguç Caddesi üzerinde katlı kavşak ve tünel geçişleri, ortasından geçen raylı sistem hattı ile caddeye ulaşım ve park daha rahat hale getirildi. Bir zamanlar Antalya’da ticaretin ve sosyal hayatın merkezlerinden olan Şarampol Caddesi yenilenen yüzü, dinamik yapısı, sosyal yaşamı ve kültürel değerleriyle tekrar çekim merkezine dönüştü. 

 


Antalya Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön