18 / 04 / 2024

Antalya Üniversite projesi

Antalya Üniversite projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Büyükşehir Belediyesinin iki millet bahçesini kente kazandırdığını söyleyerek, üçüncü millet bahçesinin yapılacağını açıkladı.

Antalya'nın 2015 projeleri açıklandı!

Salı Grubu'nun bu haftaki konuğu olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 2016, G-20 zirvesi, NATO ülkeleri Dışişleri Bakanları toplantıları, Antalya'nın turizm alternatifleri ve ulaşımı hakkında açıklama yaptı.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

TOKİ Antalya projesi resmen başlıyor! 357 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya projesi resmen başlıyor. 357 yeni konutun yer aldığı proje 284 milyon 241 bin 621 TL'ye mal olacak.

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Üniversite projesi Haberi

Antalya Üniversite projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Büyükşehir Belediyesindeki toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çevreyi ve doğayı koruyacak birçok projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

Bölgedeki mülkiyet sorularını, kentsel dönüşüm, millet bahçelerini, çevreye, altyapıya, suya, kanalizasyona ilişkin birçok projeyi sahada inceleyeceklerini aktaran Kurum, imar sorunlarının çözümüne yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

"Antalya Büyükşehir Belediyemiz iki millet bahçesini Antalya'ya kazandırdı. 'Bu yetmez' dedik. Üçüncü millet bahçesini kazandıracağız." diye konuşan Kurum, şu açıklamalarda bulundu:

"Muratpaşa Mahallesi'nde bulunan 100. Yıl Spor Alanı'ndaki mülkiyeti Emlak Konut'a ait alandaki, (Emlak Konut bu alanı bir milyar bedelle ihale etmişti) ihaleden vazgeçerek, Antalyalılarımıza kazandırmak üzere buranın millet bahçesi yapılması hususunda mülkiyeti, tahsisini Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza yapacağız. Antalya'mıza üçüncü bir millet bahçesini lokasyon olarak çok önemli bir alanda millet bahçesi yapımını Büyükşehir...