19 / 04 / 2024

antalya yeni projeleri

antalya yeni projeleri

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Antalya'da 717 yeni proje çalışması yürütülüyor!

Vali Yardımcısı Ali Nazmi Balcıoğlu, 2014 yılının 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, 2014 yılında genel ve özel bütçeli kuruluşlar ile mahalli idareler tarafından 717 projenin yürütülmekte olduğunu söyledi.

Menderes Türel: Batı Çevre Yolu'nda imar süreci tamamlandı!

Başkan Türel, Zeytinköy'de yapılacak kapalı yüzme havuzu inşaatı için pürüzlerin giderildiğini, Batı Çevre Yolu'nda imar sürecinin tamamlandığını söyledi. Belediye Başkanı Türel, Antalya'nın zaman kaybetmek gibi lüksü olmadığını söyledi.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Adra GYO, halka arz gelirini yeni gayrimenkul projelerinde kullanacak!

Adra GYO, halka arzdan elde edilen fonun nerelerde kullanılacağını tek tek açıkladı. İşte Adra GYO'nun yeni projeleri...

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

TOKİ'den Sivaslılara müjde! O ilçedeki yeni konutlar için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projeleri için de beklenen tarihler geldi.    

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

antalya yeni projeleri Haberi

antalya yeni projeleri

Habertürk Gazetesi yazarlarından Nagehan Alçı bugünkü köşesinde ''Antalya’da büyük buluşma'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Nagehan Alçı'nın yazısı... 

Pazar sabahı Antalya için havaalanına doğru yola çıkarken itiraf edeyim ayağım geri geri gidiyordu. Bir gün önce hortum olmuş, uçaklar zar zor kalkıp inmiş, ağaçlar yerlerinden sökülmüş, ABD’de görmeye alışkın olduğumuz ama bizde daha önce olmayan görüntüler ortaya çıkmış… Üstelik ben de kendimi Antalya’dan farksız hissediyorum. Çocuklardan grip kapmışım, ayakta zor duruyorum…

Kısacası Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Başkan Erdoğan’ın da katılacağı aday toplantısı ve akşam yemeği daveti nedeniyle evden ayrılırken bitkin ve uçağa bineceğim için tedirgin bir ruh hali içindeydim. Ama şehre indiğim andan itibaren bütün havam değişti…

Menderes Türel farkı

Menderes Türel, sosyal ilişkileri çok kuvvetli bir başkan. Toplumun da medyanın da bir...