20 / 04 / 2024

antalya yurt projeleri

antalya yurt projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

 Antalya'da kentsel dönüşüm projeleri hak sahiplerine teslim edildi! 

Antalya Büyükşehir Belediyesince Kepez ilçesinde yapımı tamamlanmış olan Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 545 konutun anahtarı, törenle hak sahiplerine teslim edildiği kaydedildi. 

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Yurt dışı müteahhitlik projeleri 2021'de 20 milyar doları aşacak!

Geçtiğimiz sene sert bir şekilde düşüş gösteren yurt dışı müteahhitlik işleri miktarı, 2021 yılında toparlandı ve tekrar 20 milyar doların üzerine ulaştı. Kasım sonu itibariyle Türk müteahhitler 130 ülkede 10 bin 909 proje üstlendi.

Sur Yapı Antalya’da 678 daire daha sahiplerine teslim edildi!

Türkiye’nin dışında tüm dünyada sektöre örnek teşkil eden, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda prestijli ödül alan Sur Yapı Antalya projesinde 678 daire daha sahiplerine teslim edildi...

Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor!

Dünyanın örnek aldığı proje olan, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda prestijli ödüle sahip olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde ilk dairelerin teslimi yapıldı.

Feza Proje'den yurt dışı atağı!

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki projeleri 395 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kasım ayı sonu itibarıyla müteahhitlik firmalarının yurt dışında üstlendiği projelerin toplam tutarının 395 milyar dolara ulaştığını söyledi. Pekcan, "İnşallah yıl sonuna kadar 400 milyar doları göreceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

antalya yurt projeleri Haberi

antalya yurt projeleri

Erdoğan, partisinin Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen Antalya 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya yatırımlarını anlattı. 

Eğitimde 9 bin yeni derslik inşa ettiklerini, 10 bin 207 yatak kapasiteli yükseköğrenim yurtları yaptıklarını dile getiren Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Gazipaşa'da 500 kişilik, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Sporda 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu ile 10 bin seyirci kapasiteli spor salonunu gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan önce burada CHP'nin belediyesi yok muydu? Niye böyle bir salon yapmadı? Stadı bile yaptırmıyordu, elinden gelse onu da yaptırmayacaktı ama gücü yetmedi."...