26 / 04 / 2024

antalyadan kapadokyaya direkt uçuş

antalyadan kapadokyaya direkt uçuş

Muammer Sak: "Antalya-Kapadokya arası otobüsle yaklaşık 8 saat sürdüğü için bölgeye bu ilden gelen turist sayısı az oluyordu. Direkt uçuşların başlamasıyla Kapadokya bölgesinde ciddi manada canlılık olacağını söyleyebiliriz" dedi

‘Kelepir arsa’ umuduyla dolandırılan Teknik Direktör Uygun’a yönelik şok iddia! ‘Mafya aracılığıyla konutlarımı aldı!’

Teknik direktör Bülent Uygun ile arkadaşlarını "kelepir arsa" vaadiyle dolandırıp milyonlarca TL’lik vurgun yaparak kayıplara karışan Ulaş Birihan'ın yargılandığı davada eşi Derya Birihan ifade verdi. Birihan, “Uygun’a evimizi devrettim. Fakat, kapıma mafya gönderdi” dedi.

SGK tek tek açıkladı: Son dakika: Direkt emekli maaşı alabilirsiniz! Şimdi bakın!

SGK, direkt emekli maaşı alabilecek kişileri ve şartları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

e-Devlet'ten başvuran PTT'den direkt alıyor! Çocuk desteğine Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına yardım ödemesi gerçekleştiriyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den direkt alıyor! Çocuk desteğine Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

SGK yardım tutarı açıklandı, başvuruya gerek yok direkt hesaplara yatırılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenli olarak ödenen yardımlara ilişkin açıklama gerçekleştirildi. Yardımlar başvuruya gerek olmadan direkt hesaplara yatacak.

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu!

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu.

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Hale Dalgalı, Tepe Emlak'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü oldu!

1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atan Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı oldu...

Şule Alp, BESA Pazarlama Direktörü oldu!

BESA Grup'un satış ve pazarlama koordinatörlüğünü yapan Şule Alp Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Pazarlama Direktörü oldu.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

antalyadan kapadokyaya direkt uçuş Haberi

antalyadan kapadokyaya direkt uçuş


Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin, Antalya Havalimanı'ndan Nevşehir'e başlayacak direkt uçak seferleriyle turizm pastasından alacağı pay artacak.


Yılda 2,5 milyondan fazla turistin geldiği Kapadokya'da, Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağı ve Zelve ören yerleri, Üç Güzeller, Uçhisar, Kaymaklı ve Derinkuyu yeraltı şehirleri ile Ürgüp ve Avanos, en fazla ziyaret edilen merkezler arasında yer alıyor.


Türkiye Seyahat Acente Birliği (TURSAB) Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Muammer Sak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapadokya bölgesine sahil bölgelerinden direkt uçak seferlerinin başlaması konusunu 15 yıldır dile getirdiklerini ve bu yönde girişimlerinin olduğunu söyledi.


Uçak seferi olmadığı için Antalya'dan bölgeye gelmek isteyen turistlerin, 8 saat süren kara yolculuğunu tercih etmek zorunda kaldığını belirten Sak, "Nihayet bu sene amacımıza ulaştık. Antalya-Kapadokya seferleri 30 Nisan'da haftanın 5 günü karşılıklı...