19 / 04 / 2024

antalyanın alanya ilçesinde yat teslimi

antalyanın alanya ilçesinde yat teslimi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, ihalesi 1,5 yıl önce tamamlanan yat limanının yer teslimi bugün yapıldı.

Kiracılara tahliye şoku: Kira bedeliniz bu rakamdan düşükse itiraz edemiyorsunuz! Mahkeme karar verdi!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son örnek Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan kiracı Tuğra Köklen oldu. Kira bedeli düşük olan Köklen, tahliye kararına itiraz edemedi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi! Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek! Hemen bakın!

İstanbul'un tam 26 ilçesinde elektrik kesintisi... Aman dikkat, tek tek açıklandı saatlerce gelmeyecek... Hemen bakın...

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi! O ilçeye tam 396 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Konyalılara son dakika müjdesi geldi. TOKİ Konya'nın O ilçesinde tam 396 yeni konut inşa edecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Ankara'nın o ilçesine 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'nın Bala ilçesinde 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Ankara'nın 4 ilçesine 2.719 yeni konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'nın 4 ilçesinde 8 yeni projede toplam 2.719 konut inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 arttı?

Konut yatırımcılarının gözdesi olan İstanbul'un Pendik ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 artış gösterdi.

antalyanın alanya ilçesinde yat teslimi Haberi

antalyanın alanya ilçesinde yat teslimi

Yat limanında düzenlenen yer teslim töreninde, ihaleyi kazanan Alanya Marina Hizmetleri Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. (Alanya Marina A.Ş) Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Kaptanoğlu ile Denizler Limanlar Hava Limanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DLH) Bölge Müdürlüğü yetkilisi Harun Aydın, Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü yetkilisi Ahmet Uğurluay ve Alanya Mal Müdürü Ahmet Ertürk, protokol imzaladı. Protokol uyarınca, Yat Limanı 25 yıl süreyle Alanya Marina A.Ş'ye verildi.

Törenden sonra açıklamalarda bulunan Alanya Marina AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Kaptanoğlu, şartname gereği 45 gün içerisinde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'na, yapılacak yat limanının projesinin sunulacağını ve onaylanması halinde 18 ay içerisinde de projenin tamamlanarak limanın hizmete sokulacağını söyledi. Limanın, 25 yıl süreyle kendileri tarafından işletileceğini ve daha sonra bakanlığa devredileceğini...