25 / 04 / 2024

Antplato projesi ofis

Antplato projesi ofis

İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilen proje Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e yakın mesafede 35 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Antplato projesi fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi ne zaman?

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Mint Metro projesi geliyor! İşte görselleri!

Çağlayan'a Mint Metro projesi geliyor. Mint tarafından hayata geçirilen Mint Metro projesi ofis projesi olarak dizayn edildi. İşte detaylar...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Antplato projesi ofis Haberi

Antplato projesi ofis

50 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen Antplato projesi  Ant Yapı imzası taşıyor. 180 ofisin yer aldığı proje 25 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Antplato projesi fiyat bilgisi haberimizin içerisinde bulunuyor ama önce projenin detaylarından bahsedelim.


Basın Ekspres yolu üzerinde konumlandırılan projede modüler sistemdeki ofislerin alan büyüklükleri 1032 metrekareye kadar çıkabiliyor. 


Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e komşu olarak inşa edilen Antplato projesinin teslim tarihi 24 ay sonra olarak öngörülüyor.


35 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. 


Antplato projesi sosyal donatıları; ortak resepsiyon, sekreter hizmeti, çevreye duyarlı sistemler, spor merkezi, toplantı odaları, kafeler ve restoranlar bulunuyor.  


Antplato projesi fiyat bilgisi!

Projede metrekare birim fiyatları  4 bin 500 TL'den başlayarak ofis büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.


Antplato projesi iletişim

Telefon:...