27 / 04 / 2024

aoç mahallesi

aoç mahallesi

Ankara Orman Çiftliği Mahallesi'ndeki mülkiyeti Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'ne ait 8523 ada 10 parselin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı askıya alındı.

Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki arazisinde terk alanı tartışması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Çekmeköy’deki Mehmet Akif Mahallesi ile Şile Otobanı arasında kalan arazide terk alanı tartışması başladı. Ağaoğlu’nun; dini tesis, okul alanı ve sosyal alanların terkinin iptali için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiği ortaya çıktı.

Ağaoğlu Central Park Evleri fiyatlar!

Ağaoğlu Central Park Evleri fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Bakırköy'de yer alan Ağaoğlu Central Park projesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükseliyor...

Ankara Yenimahalle turizm alanı imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan 1/5.000 ölçekli Yenimahalle İlçesi, AOÇ Mahallesi 7611 ada 2 parsele ait Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğulları Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgileri!

Ağaoğlu Ticaret Merkezi ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde, Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında yükseliyor. Proje My Towerland projesinin yanında yer alıyor.

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi!

Küçükbakkalköy Ağaoğlu Ticaret Merkezi mağaza, ofis ve restoranlardan oluşuyor. Proje konum olarak Foça Balık'ın ve Erguvan Barış Parkı'nın karşısında, Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor.

Dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Dereboyu Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yükseliyor. Detayları henüz netlik kazanmayan proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi!

Ağaoğlu İnşaat Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de Atatürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projenin içerisinde mağaza, ofis ve restoranlar yer alacak.

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi, Ayten Alpar ve Yeşim Şenay tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri İbrahimoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Özpaşaoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpaşaoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Bület tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Sancaktepe, Eyüpsultan Mahallesi, Mihriban Sokak'ta kuruldu.

Ağaoğlu Bakırköy 46 Evleri!

Ağaoğlu Bakırköy 46 Evleri adres ve satış ofisi telefon numarası bilgisi şöyle: Kartaltepe Mahallesi Aksu Caddesi No: 9 Bakırköy / İstanbul / 444 6 777

Ağaoğlu Maslak 1453 iletişim!

Ağaoğlu Maslak 1453 iletişim telefon numarası ve adres bilgisi şöyle: Maslak Mahallesi Akasya Sokak No:1 (TEİAŞ yanı) Şişli / İSTANBUL - 444 6 777

aoç mahallesi Haberi

aoç mahallesi
Yayınlanan ilan:


İLAN 


ANKARA VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ


İlimiz, Yenimahalle İlçesi, Atatürk Orman Çiftliği Mahallesinde bulunan Mülkiyeti Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne ait 8523 ada 10 parselin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği teklifi 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile 3194 sayılı İmar Kanununun 9. maddesi uyarınca 07.08.2014 gün ve 12793 sayılı Makam Oluru ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca re’sen onaylanmıştır.


 Söz konusu planlar 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 27.08.2014-25.09.2014 tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda askıya çıkarılmıştır.


B. MERİÇ AŞI                                                            ...