26 / 04 / 2024

apartmanda kaynak suyu çıkar mı

apartmanda kaynak suyu çıkar mı

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi 65 numarada bulunan bir apartmanın tabanından kaynak suyu çıktı. 6 ay önce çıkan su alt katta oturan Karakoç ailesini mağdur etti.

Su şirketinin patronu, 2022'de de ülkenin en zengin kişisi oldu!

Çin'de şişelenmiş doğal kaynak suyu şirketi Nongfu Spring'in kurucusu ve patronu Cong Şanşan, bu yıl da Çin'in en zengin kişisi seçildi. Cong Şanşan, bu unvanını geçen yıl kazanmıştı.

İZSU Şaşal Kaynak Suyu binası kiraya verilecek!

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şaşal Mahallesi'nde bulunan Şaşal Kaynak Suyu ile idareye ait müştemilatlar kiraya verilecek. İhalesi 27 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir'de Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Homeros Vadisi kaynaklarından gelen kaynak suları şişeleyerek "uygun fiyatla" İzmirlilerin evlerine taşıyacak, saatte 1500 damacana kapasiteli tesisin temelini attı.

Beyşehir'e yeni doğal kaynak suyu getiriliyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin yeni doğal kaynak içme suyu projesinin ihalesinin yapılarak proje çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında Beyşehir Gölü’nden içme ve kullanma suyu alımından vazgeçileceği açıklandı.

Salihli'de Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama ihalesi 18 Kasım'da!

Manisa Salihli'de yer alan Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama işi belediye tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tesisin ihalesi 18 Kasım 2014 Salı günü yapılacak...

Mado, Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu!

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde 40 milyon TL'lik yatırımla Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu...

İZSU, 17 arıtma tesisi ile 4 yeni baraj yapacak!

Değirmendere, Bostanlı, Alionbaşı, Çamlı barajları, Foça, Yeni Foça ve Musabey içme suyu arıtma tesisi, Aliağa İçme Suyu Arıtma Tesisi, Bornova'ya kaynak suyu dolum tesisi, Buca kuyuları için arıtma tesisi yapılacak.

Apartmanda yaşama kuralları!

Birden fazla bağımsız bölümü içinde barındıran apartmanlarda, kat maliklerinin refah içinde yaşabilmeleri için birbirlerine karşı olan hak ve sorumlulukları yerine getirmeleri gerekiyor. İşte apartmanda yaşama kuralları...

Apartmanda terasın kullanım hakkı kime ait?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince ortak yerlerin konusu sözleşme ile belirtilebilir. Aşağıda yazılı yerler ve şeyler bu Kanun gereğince her halde ortak yer sayılıyor. Peki, apartmanda terasın kullanım hakkı kime ait?

Apartmanda ortaklığın giderilmesi mümkün müdür?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartmanda ortaklığın giderilmesi mümkün müdür? Ortaklığın (Şüyuun) giderilmesi ve öncelikle satınalma (Şüf'a) hakkı ile ilgili esaslar nelerdir? İşte yanıtı bu haberde...

Apartmanda aydınlatma sorunu nasıl çözülür?

Apartman veya site yönetimi, tüm kat maliklerinin refahı için kurul ile birlikte karar alıp, uygulamakla yükümlü oluyor. Apartmandaki sorunlar nasıl çözümlenir? Apartmanda aydınlatma sorunu nasıl çözülür?

Erzincan'da içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları devam ediyor!

Erzincan Belediyesi tarafından 292 kilometrelik içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesinin planlandığı Cansuyu projesinin 150 kilometresi, projenin en önemli kısımlarından olan su deposu inşasının ise yüzde 85’i tamamlandı...

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi açıldı!

Gümüşsuyu Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Gümüşsuyu Şubesi, Bünyamin Öztürk tarafından 86 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

apartmanda kaynak suyu çıkar mı Haberi

apartmanda kaynak suyu çıkar mı


Başkentte, apartmanın tabanında çıkan kaynak suyu, 8 av önce binaya taşınan bir ailevi perişan etti. 

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi 65 numarada bulunan bir apartmanın tabanından kaynak suyu çıktı. 6 ay önce çıkan su alt katta oturan Karakoç ailesini mağdur etti. 8 ay önce kredi ile aldıkları evlerine taşınmalarının ardından evin muhtelif yerlerinden çıkan kaynak suyunu önceleri su şebekesinden kaynaklanan bir su sızıntısı sanmaları, sonrasında da kaynak suyu olduğunun belirlenmesi ve başvurdukları hiçbir yetkili makamdan olumlu cevap alamamaları aileyi kara kara düşündürüyor. Evinde kaynak suyu çıkan Neslihan Karakoç, evi Nisan ayında emlakçıdan aldıklarını, Nisan ayından beri sadece bir ay eşyalarını düzüp oturduğunu söyledi. Sonrasında evinde ıslaklık çıkmaya başladığını, nereden geliyor diye kurcalarken baktıklarında her yerin ıslandığını gördüklerini ifade...