24 / 04 / 2024

APIdan kiralama yöntemi

APIdan kiralama yöntemi

İngiltere’de uyguladıkları ‘kiralama’ yönetimini Türkiye’ye uyarlayan API, böylece Türk alıcıların da Türkiye ve yurtdışında yatırım yapabilmelerini sağlıyor. API CEO’su Apaydın “Bu modeli Kaş, Bodrum gibi yörelerde de villa kiralama olarak uygulayacağız”

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!

Pek çok kişi kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtını araştırırken, kira yardımı yatmayanlar ise ödemeleri nasıl alacağını merak ediyor. İşte hem kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtı hem de adım adım kira alma yöntemi...

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Kiracılar bunu sakın yapmayın! Ev sahibi kiracıyı hemen evden çıkarabiliyor!

Kiracılar, kira ödemelerini düzenli yapmayan kiracılara kritik bir uyarı yapıldı. Ev sahipleri ödemeleri aksatan kiracıları borçlarını ödemiş olsalar bile evden çıkarabilecekleri yöntemi kullanmaya başladılar bile.

23 yıllık arazi anlaşmazlığına arabulucu ayarı!

23 yıllık miras davası arabuluculuk yöntemi ile çözüme kavuştu. Yıllardır devam eden miras kavgası 15 günde çözüme kavuştu.

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ile 32 ilde yeni ilanlar açıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), uygun rakamlar ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir haber yayınladı. Buna göre, Türkiye'nin 32 ilinde toplam 169 daire, açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak. İşte haberin detayları...

Konut kiralamada yeni kriz: Bazı ev sahipleri yüzde 25 sınırını aşan uygulamayı devreye aldı!

Ev kiralama yöntemi kiracı ve ev sahipleri arasında sorunlara yol açıyor. Bazı ev sahipleri 'tahliye taahhütnamesi' şartıyla evi kiraya veriyor. Bu yöntemle yasal kira zammı yüzde 25 sınırı aşılabiliyor. 

YÖK’ten açıklama: Üniversiteler online mı yüz yüz mi olacak? İşte online olacak üniversiteler...

Üniversitelerin online eğitim durumuna ilişkin talepler artmış durumda. Yaz tatilinin bitimine yaklaşırken, 28 Ağustos1 Eylül tarihleri arasında birçok üniversite öğrencisi kayıtlarını gerçekleştirdi. İşte, ÖSYM'nin son duyurusundan sonra üniversitelerdeki eğitim yöntemi hakkında güncel bilgiler!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Zamlı emekli maaşlarında çok gizli detay çekmeceden çıktı! Hesaplama yöntemi sil baştan değişti!

Son torba yasa teklifinin Meclis'te onaylanmasıyla, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaş artışları hesaplama yöntemi değişti. Yeni düzenlemeye göre, zam hesaplamalarında taban maaş yerine kök maaş temel alınacak.

Fahiş kira isteyen ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti!

Deprem göçüyle fiyatları bir anda yükselen kiralık evlerin valiliklerce mühürlenmesi üzerine mülk sahipleri, adeta karaborsa yoluna gitti. İşte detaylar...

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Yüksek elektrik faturaları, bireylerin diğer ihtiyaçlarını karşılamalarını engelleyebilir veya tasarruf etmelerini gerektirebilir. Özellikle düşük gelirli aileler için yüksek faturalar, diğer temel ihtiyaçları karşılamakta zorluk oluşturabilir. Peki faturalarınız nasıl daha ucuza gelir. İşte detayla

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

APIdan kiralama yöntemi Haberi

APIdan kiralama yöntemi

Uluslararası emlak ve gayrimenkul danışmanlık şirketi olarak 2005 yılında Londra’da çalışmalarına başlayan Advantage Properties International (API), Türkiye’de Metropolitan İstanbul Kule, Prime Tower gibi projelere ‘Hotel Apartments’ sistemini uygulayarak yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Faaliyet gösterdigi İngiltere’de özellikle otel odası, hotel apartments üniteleri ve öğrenci yurtları satışlarını, Türk alıcılar dahil uluslararası yatırımcılara başarı ile gerçekleştiren API, yabancı yatırımcılara gayrimenkul danışmanlığı konusunda İstanbul pazarında en başarılı birkaç firma arasına girdi. 

Yurtdışında uygulamalarına sıkça rastladığımız ve son yıllarda Türkiye’de de rağbet görmeye başlayan hotel apartments konseptinde yükselen ve API tarafından pazarlanan 3 ayrı proje İstanbul Avrupa yakasının otel sorununa çözüm olarak düşünülürken, iyi bir yatırım aracı olarak değerlendiriliyor. API CEO’su Alper Apaydın, Türkiye’ye getirdikleri yeni yatırım modellerinin çok başarılı olduğunu ve bu modellere...