18 / 04 / 2024

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık iletişim

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık iletişim

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektöründeki boşluğu dolduracak yeni platform geliştirildi!

Konut sektördeki büyümeye paralel olarak müşterilerin doğru gayrimenkul danışmanlarına ulaşması için yeni platform geliştirildi. 

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melih karaca ve Sercan Balcı ortaklığında kuruldu.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Enerji Vinç Platform Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Yüksel Çakmak ortaklığında kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık iletişim Haberi

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık iletişim

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab tarafından kuruldu. 

Arabian İnvestors Platform Danışmanlık Gayrimenkul Turizm ve İhracat İthalat Limited Şirketi konusu:
Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim,kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. kurum performansını arttırıcı organizasyonel gelişim, değişim yönetimi, yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirme, müşteri odaklı, yüksek performanslı kurum kültürü yaratma, satış etkinliği sağlama, alanlarında danışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri, ile bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak, İnsan kaynakları danışmanlık hizmetleri vermek, personel işe alımı, personel eğitimi vermek ve...