25 / 04 / 2024

araklı toki teslim

araklı toki teslim

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları'nın 2. Etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin projeleri arasında yer alan TOKİ konutları kapsamında 1. etap tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmişti. Çebi devreye girerek ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

TOKİ Trabzon Araklı Kalecik cami restorasyonu ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon ili Araklı ilçesi Kalecik Mahallesi'nde cami restorasyon inşaatı tamamlama işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00 'de yapılacak.

TOKİ Kayaşehir 18., 19. ve 23.Bölge 3 ayda teslim edilecek!

TOKİ'nin Kayaşehir 18.Bölge, 19.Bölge ve 23. Bölge'de sunduğu toplam 1.500 konut, sözleşme tarihi itibariyle 3 ay içerisinde teslim edilecek. Kaba inşaatı tamamlanan projelerde çevre düzenlemeleri yapılıyor...

TOKİ 23. Bölge Kayaşehir teslim tarihi!

TOKİ 23. Bölge Kayaşehir teslim tarihi olarak sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Toplam 400 adet daireden oluşan projede dairelerin fiyatları 134 bin 570 TL'den başlıyor.

TOKİ 23. Bölge Kayabaşı teslim tarihi!

TOKİ 23. Bölge Kayabaşı teslim tarihi olarak sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Dairelerin 75,1 metrekare olarak dizayn edildiği projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

18. Bölge TOKİ Kayaşehir teslim tarihi!

18. Bölge TOKİ Kayaşehir teslim tarihi olarak sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlandı. 170 bin 800 TL'den başlayan dairelerin alanları 52,30 metrekare ile 172,59 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Araklı'ya sanayi sitesi yapacak!

Araklı’da 60 yıldır kangren haline gelen sanayi esnafını Küçük Sanayi sitesine kavuşturma işlemi TOKİ ile gerçek oluyor. Türkiye de TOKİ tarafından yapılacak olan 2. sanayi sitesi için ön talep almaya başladı.

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de yer alan daireler 134 bin 570 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ne zaman teslim edilecek?

araklı toki teslim Haberi

araklı toki teslim

Trabzon Aralık'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Araklı 3. Etap Konutları'nda yer alan konutların yapımı tamamlandı. Arakli Belediyesi'nde yer alan habere göre; sevindiren haberi Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi verdi. 

Başkan Çebi konutların yapıldığı alanda şantiye şefi Suat Ahmetoğlu’ndan bilgi alarak; ”TOKİ 3. Etap 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projemiz tamamlanmıştır. Çekilen kura sonucunda hak sahibi olan vatandaşlarımız Ocak 2022’de konutlarında oturmaya başlayacaklardır. Konut sahiplerine hayırlı, uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah 4. Etap için çalışmalarımız devam ediyor. Araklı’mıza kazandırılan vizyon projelere desteklerinden ötürü Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ederken, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a, İller Bankası Genel Müdürümüz...