29 / 03 / 2024

Araplar Ankara Ayaş kentsel dönüşüm

Araplar Ankara Ayaş kentsel dönüşüm

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Ayaş ilçesi ve Kızılcahamam ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ankara Ayaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ayaş için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

Ankara'da gıda enflasyonu yüzde 1.71 arttı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Ankara'da gıda enflasyonunun ocak ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 1.71 arttığını açıkladı.

Araplar Ankara Ayaş kentsel dönüşüm Haberi

Araplar Ankara Ayaş kentsel dönüşüm

TOKİ tarafından yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan ise Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara yeşil ışık yaktı.


Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, HT Ankara aralığıyla, Ayaş’ta kentsel dönüşüm projesinin başlatılacağını açıklamıştı. TOKİ tarafından yürütülecek bu kentsel dönüşüm çalışmasının bir kısmına da Arap yatırımcılar talip oldu. Ayaş’ı turizm cennetine dönüştürmek isteyen yatırımcılara Taşan, yeşil ışık yaktı. Arap iş adamlarının son gözdesi Ankara’nın tarihi ve kültürel yapısıyla zengin olan ilçesi Ayaş oldu. İlçenin tarihi meydanından başlayacak yenileme çalışmalarına, Suudi iş adamları da termal devremülk projesiyle dahil oldu. Rekan Ltd. Şti. Türkiye Temsilcisi Muhammet El Kattan başkanlığındaki heyet Ayaş’’a gelerek, bir kısım tarihi konağın restorasyonu ve kaplıca suyu açısından zengin kaynaklara sahip olan...