26 / 04 / 2024

Arçelik 8431 S ocaklı fırın fiyatı ne kadar

Arçelik 8431 S ocaklı fırın fiyatı ne kadar

Arçelik'te 8431 S ocaklı fırın 729 TL'lik indirimiyle satışta. Peki, 8431 S ocaklı fırın fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik'ten Espresso makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Ekim ayına özel bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, uygulanan bu kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

Arçelik'ten Oliz'e özel indirim fırsatı!

Arçelik, Oliz'e özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 6144 A Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya Oliz uygulamasına özel ve stoklarla sınırlıdır...

Arçelik'ten ekim ayına özel 11 kg çamaşır makinesinde indirim fırsatı!

Arçelik, çamaşır makinesi isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 11 kg çamaşır makinelerinde indirin fırsatı sunuyor. Kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır.

Arçelik'ten 9 kg kurutma makinesinde dev indirim kampanyası!

Arçelik, kurutma makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Oliz kullanıcıları her kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir ve stoklarla sınırlıdır...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik’ten indirim müjdesi! 18325 Ekolojik Inverter Klima’da bin TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten sıcaklıklar konusunda rekor üstüne rekor kırılan şu günlerde serinletecek indirim haberi geldi. Arçelik, 18325 Ekolojik Inverter Klima’da Oliz’e özel bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Arçelik 8431 S ocaklı fırın fiyatı ne kadar Haberi

Arçelik 8431 S ocaklı fırın fiyatı ne kadar

Beyaz eşya alımında tercih edilen Arçelik ocaklı fırın, buharlı temizlemesiyle buharın gücü fırın temizliği artık çok kolay! Pişirme sonrası fırının tabanına 1 bardak su döküp fırın sıcaklığını  100 dereceye ayarladığınızda 20 dakika bekleterek, kirleri yumuşaratak kolayca temizleyebilirsiniz. Yanmış noktaların ve kirlerin kimyasal kullanılmadan ne kadar kolaylıkla temizlendiğine inanamayacaksınız.

Arçelik 8431 S ocaklı fırın ile evinizde kendi ekmeğinizi yapmak artık çok kolay. Tahıllı, tam buğday veya beyaz... İstediğiniz unla hazırlayıp Arçelik solo fırınla birlikte pişirdiğiniz sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli ekmeğinizin keyfine varın. Arçelik 8431 S ocaklı fırın'da Yoğurt yapma, fan destekli ısıtıcı, hızlı ön ısıtma, alt ısıtma ve fanlı küçük ızgara özellikleri bulunuyor.

Peki, Arçelik 8431 S ocaklı fırın fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 30 Nisan...