20 / 04 / 2024

Arçelik derin dondurucular ne kadar

Arçelik derin dondurucular ne kadar

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kışa hazırlıklar da başladı. Sebze ve meyvesini kışa saklamak isteyenler derin dondurucularını dolduruyorlar. Bu kapsamda yeni bir derin dondurucu almayı düşünenlerde fiyat araştırması yapıyorlar. Peki, Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar?

Seçili Arçelik Derin Dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik derin dondurucu almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya 150 litre altındaki dondurucu modelleri dahil değildir.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Derin dondurucu almanın tam zamanı! Arçelik'ten 2 bin 300 TL indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi…

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala derin donduruculara talep artarken Arçelik'ten indirim haberi geldi. Peki, Arçelik'te derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? Arçelik'te en ucuz derin dondurucu kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alanlara derin dondurucu hediye! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, haziran ayına yeni bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markası, dörtlü çeyiz seti alımlarında 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediyor. İşte kampanya detayları...

Arçelik derin dondurucularda indirim fırsatı! 19 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucularda indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar? Arçelik 2062 MB Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL? 

Arçelik 2171 JEB No Frost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Arçelik No Frost Derin Dondurucu, 7 çekmecesi ile hızlı dondurma ve hızlı soğutucu özelliklerini kullanarak gıdaları uzun süre muhafaza eder. 

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu en uygun fiyatla nereden alınır? İşte Arçelik 15 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler sizin için Arçelik 2781 EB 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'yu en ucuza alabileceğiniz yeri araştırdık ve listeledik. İşte Arçelik 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

En uygun derin dondurucu nerede? Arçelik derin dondurucular ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

En uygun derin dondurucu nerede alınır? Arçelik’te derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik derin dondurucular ne kadar Haberi

Arçelik derin dondurucular ne kadar

Evindeki derin dondurucusu bir yenisi ile değiştirmek isteyenler ya da yeni bir derin dondurucu almayı düşünenler uygun fiyatlı derin dondurucuları araştırıyorlar. Bu kapsamda Arçelik derin dondurucular özellikleri ve şık tasarınmlarıyla dikkat çekiyor. 

Arçelik derin donduruculardaki hızlı dondurma özelliği sayesinde saklamak istediğimiz gıdalarınızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sunuluyor.

Sandık tipi ve çekmeceli olarak tasarlanan arçelik derin dondurucular tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde ayarlanabiliyor. Ürünün kullanım alanına göre kapıların kullanım yönü konusunda esneklik sağlanıyor. 

Ayrıca Joker özelliğiyle değişen depolama ihtiyacınız çözüm buluyor. İsteğinize göre dondurucu ya da soğutucu olarak kullanabiliyorsunuz. Tüm kabin sıcaklığı tek tuşla -24°C ile +10°C arasında...