20 / 04 / 2024

Arçelik kişisel bakım ürünleri

Arçelik kişisel bakım ürünleri

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

A101 16 Mart 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de indirimli ürünler ve fiyat listesi!

A101 16 Mart 2024 güncel aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu cumartesi A101'de kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya ve birçok seçili ürün raflarda yerini aldı. İşte, 16 Mart 2024 A101 indirimli ürünleri.

CarrefourSA'da 29 Şubat'ta birçok üründe indirim fırsatı! Gıdadan, kişisel bakım ürünlerine kadar fırsatları kaçırmayın!

CarrefourSA 29 Şubat indirim kataloğunu yayımladı. CarrefourSA,'da indirimli seçili ürünler raflardaki yerini alıyor. Uygun fiyatta alışveriş için bu hafta CarrefourSA'ya mutlaka uğrayın!

CarrefourSA 22-29 Şubat 2024 Aktüel Kataloğunu yayımladı! Bebek bezi, deterjan ve temizlik ürünlerinde indirim!

CarrefourSA 22-29 Şubat güncel ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu internet üzerinden yayımlandı. CarrefourSA'da birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. Kağıt havludan, beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerine kadar seçili ürünlerde fırsat sizleri bekliyor.

BİM 20-23 Şubat'ta cazip ürünler raflarda! BİM'de bu hafta Omo Toz Deterjan Active 319 TL, Yudum Ayçiçek Yağı 171,75 TL

BİM marketler zincirinde 20-23 Şubat'ta seçili ürünlerde indirim fırsatları yer alacak. BİM' de deterjandan, elektronik eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya kadar cazip fırsatlar bulunmakta. 20 Şubat 2024 Salı BİM kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesi.

BİM'de LG 55 Inç UHD Smart TV 18.999 TL, Philips Epilatör 579 TL! BİM 9 Şubat 2024 kataloğu

BİM aktüel 9 Şubat 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Buna göre, çeşitli kişisel bakım ürünleri, mutfak malzemeleri, elektronik eşyalar ve birçok seçili üründe indirim uygulanacak. 

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçil set ürünlerinde kasım ayına özel olarak 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Buna göre Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Arçelik'ten beyaz eşya alımlarına özel kampanya! Arçelik'ten kasım ayına özel fırsatlar...

Arçelik kurutma makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Arçelik kasım ayına özel bu kampanya kapsamında 01-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Kazan temizleme ve çamaşır ekleme özellikli Arçelik 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik’ten yeni evlenecek çiftlere ve çamaşır makinesi almak isteyen kişilere indirim müjdesi geldi. Arçelik, 10121 PMB çamaşır makinesinde 2 bin 500 TL indirim kampanyasını başlattığını duyurdu.

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Arçelik kişisel bakım ürünleri Haberi

Arçelik kişisel bakım ürünleri

Arçelik, yıllardır evlerde severek kullanılan elektrikli ev aletleri üreten markalar arasında ilk sıralarda geliyor. Televizyondan küçük ev aletlerine pek çok kategoride üretim yapan Arçelik, kalite, tasarım ve son teknolojik yenilikleriyle dikkat çekiyor.

Dönemsel olarak kampanya ve indirimli fiyatları ile de kullanıcılarından tam not alan Arçelik, 28-29 Mart 2022 tarihlerinde geçerli bir indirim fırsatı başlattı. 40 inç ve üzeri televizyon alımına 800 TL indirim gerçekleştirilen kampanyaya tüm küçük ev aletleri dahil.

Kampanya dahilindeki kişisel bakım ürünleri ve fiyatlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz…

800 TL İNDİRİM KAMPANYASINA DAHİL KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ VE FİYATLARI

- HD 6080 Saç Kurutma Makinesi- 399 TL

Güç : 2200.0 W

Iyon Özelliği : Var

Hız Ayarı (Adet) : 2

Motor Tipi : DC Motor

- HS 6430 Saç Maşası- 329 TL

Minimum Sıcaklık Derecesi (°C) : 130.0...