29 / 03 / 2024

Arçelik küçük ev aletleri indirim

Arçelik küçük ev aletleri indirim

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Kiralık ev ararken nelere dikkat etmeliyiz...

Kiralık ev aramak, hem heyecan verici hem de zorlu bir süreç. Bu zorlu süreci başarılı ve verimli bir şekilde yönetmek için doğru stratejileri ve ipuçlarını bilmek önemli bir detaydır. İşte ev ararken  nelere dikkat etmeliyiz haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. 6133 bulaşık makinesini 2 bin 500 TL indirimle satışa sunan Arçelik, bu kampanyanın Oliz’e özel olduğunu duyurdu.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Arçelik KM 6024 M Resital kıyma makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala mutfaklarda hazırlıklar başladı. Bu dönemde en rağbet gören kıyma makinelerinden birisi de Arçelik KM 6024 M Resital. Peki, Arçelik KM 6024 M Resital kıyma makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik 6155 bulaşık makinesinde 2 bin 600 TL'lik indirim fırsatı! 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yoğun, Ekonomi, Optimum, Hızlı ve Mini olmak üzere 5 farklı programı bulunan Arçelik 6155 bulaşık makinesi, sahip olduğu ek fonksiyonlarla hijyenik ve parlak sonuçlar sağlar. Peki, Arçelik 6155 bulaşık makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Arçelik küçük ev aletleri indirim Haberi

Arçelik küçük ev aletleri indirim

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor.

Anneler Gününün yaklaşmasıyla beraber pek çok kişi annesine ya da sevdiklerine hediye arayışını başlattı. Arçelik Anneler Günü için hediye alacakların yüzünü güldürecek bir kampanya hayata geçirdi. 

Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerindeki Anneler Günü kampanyası 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli. Kampanya kapsamına, kıyma makinesi, çok amaçlı pişirici, otomatik çay makinesi, profesyonel ızgara-tost makinesi, Türk kahvesi makineleri, semaverler,  tam otomatik espresso makineleri, profesyonel mutfak makinesi, buhar kazanlı ütüler ve elektrik süpürgeleri gibi ürünler dahil edilmedi. 

Arçelik Anneler Günü kampanyasından Arçelik yetkili satıcıları ve Arçelik...