26 / 04 / 2024

Arch+Dsgn Summit izmir

Arch+Dsgn Summit izmir

Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Yeni/Yenilikçi” temasıyla 26-27 Eylül tarihlerinde İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Skaf Archıtecture İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skaf Archıtecture İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaşdan tarafından kuruldu.

Eka Archıtect Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Eka Archıtect Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanlı ve Mustafa Kanlı ortaklığında kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Topçu tarafından kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

Mk Archıtecture Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mk Archıtecture Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Metin Karasu tarafından kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Onut Şimşek tarafından kuruldu.

Adventurous Archıtect Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adventurous Archıtect Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamelya Talya Parmaksız tarafından kuruldu.

Arch+Dsgn Summit izmir Haberi

Arch+Dsgn Summit izmir

Nisan ayında üçünçüsü “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla yoğun ilgi gören ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı mimarlık ve tasarım disiplinlerini buluşturan ilk ve tek zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene de tüm yaratıcı endüstrileri, yurt içinden ve yurt dışından mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında 10 binin üzerinde sektörün değerli profesyonellerini bir araya getirecek. Etkinlik 26-27 Eylül tarihlerinde İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte “Mimari ve Tasarımda Yeni/ Yenilikçi” teması işlenecek. 

Dünyaca ünlü mimari ekipler arasında yer alan Grimshaw Architects Londra ortağı Kirsten Lees ana konuşmacı olarak yerini alıyor.  Gerçekleşecek etkinlikte mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında dünyaca ünlü isimlerin yer alacağı panel ve konferansların yanı sıra ziyaretçileri atölyeler, sektör profesyonelleri tarafından tasarıma imza atmanın doğaçlama...