26 / 04 / 2024

Arch+Dsgn Summit 26-27 Eylül'de İzmir'de gerçekleşecek!

Arch+Dsgn Summit 26-27 Eylül'de İzmir'de gerçekleşecek!

Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Yeni/Yenilikçi” temasıyla 26-27 Eylül tarihlerinde İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşecek. 



Nisan ayında üçünçüsü “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla yoğun ilgi gören ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı mimarlık ve tasarım disiplinlerini buluşturan ilk ve tek zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene de tüm yaratıcı endüstrileri, yurt içinden ve yurt dışından mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında 10 binin üzerinde sektörün değerli profesyonellerini bir araya getirecek. Etkinlik 26-27 Eylül tarihlerinde  İzmir  Mimarlık Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte “Mimari ve Tasarımda Yeni/ Yenilikçi” teması işlenecek. 

Dünyaca ünlü mimari ekipler arasında yer alan Grimshaw Architects Londra ortağı Kirsten Lees ana konuşmacı olarak yerini alıyor.  Gerçekleşecek etkinlikte mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında dünyaca ünlü isimlerin yer alacağı panel ve konferansların yanı sıra ziyaretçileri atölyeler, sektör profesyonelleri tarafından tasarıma imza atmanın doğaçlama bir biçimde anlatıldığı BiKahve Sohbetleri, 20 saniye 20 slayt konseptiyle gerçekleşecek dinamik sunumlarla ziyaretçilere beyin fırtınası yaşatacak Pecha Kucha, mimarlık ofislerinin alanında deneyimli markalarla biraraya geleceği Mimarka Buluşmaları gibi birçok aktivite karşılıyor olacak. 

İkiartıbir Mimarlık Kurucu Ortağı Doç. Dr. Deniz Dokgöz (Bilim Kurulu Başkanı), MRTS Mimarlık Ofisi Kurucusu Dr. Öğr. Üyesi Murat Sönmez, Doç. Barış Atiker, Doç. Dr. Derya Güleç Özer, İkiartıbir Mimarlık Kurucu Ortağı Doç. Dr. Ferhat Hacıalibeyoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Can Gündüz gibi sektör profesyonellerinin bilim kurulunu oluşturduğu ve “Mimari ve Tasarımda Yeni/Yenilikçi” teması etrafında kurguladığı etkinlik programı çerçevesinde ulusal ve uluslararası düzeyde mesleğinde öncü mimar ve tasarımcıları buluşturacaktır.
 


Geri Dön