29 / 03 / 2024

Isı Yalıtımı Zirvesi 27 Eylül'de gerçekleştirilecek!

 Isı Yalıtımı Zirvesi 27 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İZODER ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kale Mantolama ana sponsorluğunda “Isı Yalıtımı Zirvesi”ni düzenliyor. Zirve, Cevahir Kongre Merkezi’nde 27 Eylül tarihinde yapılacak



Ülkemizde yalıtım bilincini geliştirmeye, yalıtımın ülke ekonomisine ve bireylere sağladığı faydaları anlatmaya yönelik çalışmalarıyla adından söz ettiren Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kale Mantolama ana sponsorluğunda “Isı Yalıtımı Zirvesi”ni düzenliyor. Cevahir Kongre Merkezi’nde 27 Eylül tarihinde yapılacak “Isı Yalıtımı Zirvesi ”nin açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın  katılımlarıyla gerçekleşecek.

 

Sektörün en önemli başlıklarından olan doğru ve kaliteli yalıtım, yalıtım uygulamalarında kullanılan kalınlıklar, haksız rekabet, yalıtım sektöründe denetim gibi hayati konuların masaya yatırılacağı “Isı Yalıtımı Zirvesi”, kamu ve kamuyounun dikkatini yalıtımın önemine çekmeyi hedefliyor.

 

Zirvenin ana başlıklarını, Isı Yalıtımında Doğru Malzeme Seçimi, Isı Yalıtımında Yanlış Malzeme Algısı ve Bunun Sonucunda Oluşan Haksız Rekabet ve Çözüm Yolları, Isı Yalıtımı Sektöründe Malzeme ve Uygulamada Gözetim ve Denetim, Enerji Verimliliği için Isı Yalıtımı ve Enerji Kimlik Belgesi gibi konular oluştururken; kamuoyunu bilinçlendirmek, sektörü hareketlendirmek için yeni girişim ve gelişmelere zemin sağlayacak önemli bir platform oluşturması amaçlanıyor.

 



Geri Dön