24 / 04 / 2024

ardıçlı toki kura sonuçları

ardıçlı toki kura sonuçları

Ardıçlı TOKİ 2019 projesinde fiyatlar 159 bin 600 liradan başlıyor. Alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarılan 554 daire sahiplerini buluyor. İşte Ardıçlı TOKİ kura sonucu 11 Mayıs 2019 kazananlar listesi....

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 554 adet konut bulunuyor.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi!

Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Sağlıkkent kura sonucu 27.10.2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!

Esenyurt’un değerli projelerinden biri olan Meydan Ardıçlı projesinin bir bloğun tamamı Çinli yatırımcılar tarafından satın alındı.

ardıçlı toki kura sonuçları Haberi

ardıçlı toki kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Konya Selçuklu Ardıçlı'da 1057 konutluk proje kapsamındaki 554 adet konutun kura çekilişini yapıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler sahiplerini buluyor. 

Ardıçlı TOKİ projesinde talep toplanan 2+1 nitelikli 375 adet brüt 84 metrekare, 3+1 nitelikli 179 adet brüt 128 metrekare olarak tasarlandı. 

Konya Ardıçlı TOKİ projesinde 2+1 daireler 500 lira, 3+1 daireler 1.000 lira başvuru bedeli ödendi. Başvuru bedelleri Halk Bankası'nda ödendi. Kurada daire alamaya hak kazanamayanlar başvuru bedelleri Halk Bankası'ndan geri alabilecek. 

Ardıçlı TOKİ kura sonucu 11 Mayıs 2019 kazananlar listesi!    

Ardıçlı TOKİ kura sonucu 11 Mayıs 2019 kazananlar listesi noter huzurunda açıklanıyor. Ardıçlı TOKİ kura çekilişi Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde saat 12:00'de başladı.

2+1 için tıklayın

3+1 için...