29 / 03 / 2024

AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt

AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt

AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt, “Yalnız yaşayan insanlar daha rahat kontrol edebilecekleri küçük evleri tercih ediyor. Bunu gören inşaat firmaları son dönemde 1+1 ve 1+0 dairelere daha fazla yer vermeye başladı” dedi

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Beos Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beos Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Kılıç tarafından kuruldu.

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Qnt Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Imad M Kamal Al-Fahoum tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Durmaz tarafından kuruldu.

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Jımmy Samı Malahefjı tarafından kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaymak tarafından kuruldu.

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

G7 Proje Danışmanlık İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Kuzhan tarafından kuruldu.

AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt Haberi

AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt

Tüm dünyada ve Türkiye’de ‘solo yaşam’ denilen yalnız yaşama trendinin giderek yükseldiğini söyleyen AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt, “Yalnız yaşayan insanlar daha rahat kontrol edebilecekleri, giderleri daha düşük olan küçük evleri tercih ediyor. Bunu gören inşaat firmaları son dönemde 1+1 ve 1+0 dairelere daha fazla yer vermeye başladı” dedi


Yoğun çalışan, yalnız yaşayan, çocuksuz ya da tek çocuklu aileler son dönemde 1+1 ve 1+0 dairelerde oturmayı tercih ediyor. Bu nedenle inşaat firmaları yeni projelerinde küçük metrekareli dairelere daha fazla yer vermeye başladı. Hatta yeni satışa çıkacak projelerinin yüzde 80’ini bu tip küçük konutlara ayıran firmalar da var. Ekonomik ve sosyal nedenlerden dolayı tüm dünyada ve Türkiye’de ‘solo yaşam’ denilen yalnız yaşama trendinin giderek yükseldiğini söyleyen AREAS Proje Pazarlama...