29 / 03 / 2024

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü

Arel Üniversitesi'nin İç Mimarlık Bölümü Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nda, yeni proje deneyimleri ve günümüz teknolojileri tanıtılacak...

İstanbul'da 2030'a kadar büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatarak, İstanbul depremi ve Kıbrıs adasındaki deprem riskine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçiyor!

Arel Üniversitesi'nin İç Mimarlık Bölümü Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nda, yeni proje deneyimleri ve günümüz teknolojileri tanıtılacak...

Bina yapım ve denetimine üniversiteler dahil edilmeli!

İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Özay, “Yapı ve denetim yaygınlaşmalı. Üniversite ve belediyeler iş birliğinde bulunarak bölgelerindeki oluşabilecek olumsuzlukları önceden tespit etmeli” dedi. 

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor. Güneşli Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.

Arel Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da!

Arel Üniversitesi Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 9 Nisan'da başlayacak. Toplam 32 saat verilecek program için son kayıt tarihi 4 Nisan olarak belirlendi.

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı 1 Kasım'da başlıyor!

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı, Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde 1 Kasım 2014 tarihinde başlıyor. Son kayıtların yarın yapılacağı program 9 Kasım'da ise tamamlanacak.

Konut sitelerini kimler yönetir?

İleri Site Yönetimi Uygulamaları kitabının ortak yazarı ve Arel Üniversitesi “Profesyonel Konut Sitesi Yönetimleri Sertifika Programı –Konut Sitesi Yönetimleri Dergisi- yönetmen ortağı Nihat Dönmez konut siteleri ile ilgili yeni bir yazı yazdı...

Arel Üniversitesi tıp ve diş hekimliği fakültesi kuracak!

İstanbul Arel Üniversitesi tıp ve diş hekimliği fakültesi kurmaya hazırlanıyor...

Arel Üniversitesi Trakya'nın en büyük Teknopark'ını kuruyor!

İstanbul Arel Üniversitesi Trakya bölgesinin en büyük teknoparkını kurmaya hazırlanıyor...

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü Haberi

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü

18 Nisan'da Arel Üniversitesi'nin İç Mimarlık Bölümü Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nda yeni proje deneyimleri ve günümüz teknolojileri tanıtılacak.

Etkinliğe katılanlar, öğrencilerin aldığı dersler sonucu ortaya koydukları sanal sunumları ve projeleri yakından inceleyebilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Katılımcılar, aynı zamanda sanal gerçeklik ortamında 3 boyutlu bir iç mimari yapıyı gerçek ölçütlerinde gezebilecek ve artırılmış gerçeklik sayesinde makete ihtiyaç duymadan nasıl sunum yapılabileceğini...