28 / 03 / 2024

areon bağ evleri rezidans

areon bağ evleri rezidans

Areon Bağ Evleri'nin ikinci etabı olarak hayata geçirilecek olan Areon Bağ Evleri Residence'ta teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Projede 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde 950 TL’den başlayan taksitlerle!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz: “Bodrum’da satın alınan konutlar aynı yıl içinde prim yapar. Bu nedenle Bodrum’dan yazlık satın alanlar her daim kazançlı çıkar“ diyor.

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

Gaziantep Sam köy merkezi imara girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında CHP meclis üyesi Hasan Türk gündem dışı söz alarak, Sam’a yapılan imarı gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak "Bağ evleri imara girmedi" dedi.

Bağımlılar için Türkiye genelinde bağ evleri kurulacak!

Sentetik uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor. İç Güvenlik Paketi'ne alınan uyuşturucuyla mücadele kapsamında gençler için hükümet çok özel bir projeye start veriyor.

Akvaryum Koyu yapılaşmaya açılıyor!

Daha önce çivi çakmanın yasak olduğu L derece doğal sit alanında olan Bozcaada Akvaryum Koyu inşaat tehdidi altında Koy - Bağ evleri projesi" ile yapılaşmaya açılıyor...

YG İnşaat, Bozcaada'da konut yapımına başladı!

YG İnşaat sitesinde Akvaryum Bağ Evleri'ne ait verilen bilgilerde 38 adet konut projesine 1/25 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planına göre yüzde 7 emsal değer veriliyor...

Bağ Evleri ödeme planı!

Bağ Evleri ödeme planı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 70 adet konuta yer verilen ve geniş yeşil alanlara sahip olan proje Yazıcıoğlu İnşaat tarafından Avrupa Yakası Halkalı Güneşli'de hayata geçirildi...

Bağ Evleri satılık daire!

Bağ Evleri satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Güneşli Bağcılar'da Yazıcıoğlu İnşaat tarafından 5 blok olarak hayata geçirilen proje banka kredisi kullanımına uygun...

Bağ Evleri fiyatları!

Bağ Evleri fiyatları kapsamında yer alan giriş kat 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların tamamı 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

areon bağ evleri rezidans Haberi

areon bağ evleri rezidans

Areon Yapı tarafından hayata geçirilen Areon Bağ Evleri projesinin ikinci etabı olarak inşa edilen Areon Bağ evleri Residence'ın inşaat çalışmaları 2013 yılının son aylarında başlayacak. 


Areon Bağ Evleri Residence projesi Bodrum'da inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 dubleks konutlar yer alıyor. Konutların büyüklükleri ise 44 metrekareden başlıyor.



Bodrum Bağ Evleri Residence projesinde 1+1 daireler 90 bin TL, 2+1 dubleks daireler 185 bin TL'den satılıyor. Projede 15 bin TL peşinat ödendiği taktirde geri kalan tutar konut bedeline göre taksitlendiriliyor.


Havalimanına 10 kilometre uzaklıkta konumlandırılan Bodrum Areon Bağ Evleri Residence projesi Bodrum-Milas yolunun kenarında kalıyor.


0252 374 60 25

0216 550 00 65

www.areonbagevleri.com

Esra Nur...