20 / 04 / 2024

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Habip Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Orfea Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Habip Arıkan ve eşi Orfea Arıkan'dan yeni şirket!

Arıkan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ve İtalyan eşi Orfea Arıkan yeni şirketleri Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni Büyükçekmece'de bugün kurdu...

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıden Yapı Ve Endüstri Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Işık Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Giges Endüstri Tesisleri İmalat Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da Eser Pul tarafından kuruldu.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk İnce tarafından kuruldu.

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Habip Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Orfea Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket kanunen yasaklanmamış hertürlü ekonomik amaç ve konuda işlem yapabilir. Şirketin başlıca amacı ve faaliyet konusu Yurtiçinde ve yurtdışında, resmi ve özel kişi ve kurumlara, kendi namına, altyapı, üstyapı, endüstriyel bina, köprü, baraj, enerji santralı, liman ve havaalanı, çevre projeleri, ulaştırma projeleri, restorasyon, renovasyon, montaj, dekorasyon, onarım, tadilat işleri gibi her türlü inşaat işleri yapmak, müşavirlik, mimarlık, mühendislik, proje ve dizayn, etüd-fizibilite, gayrimenkul geliştirme işleri yapmak, inşaat ve proje yönetimi ve kontrollük hizmetleri vermek, her türlü müteahhitlik ve taahhüt işleri...