23 / 04 / 2024

Ariston Thermo Cares Premium

Ariston Thermo Cares Premium

Ariston Thermo’nun yeni ürünü CARES PREMIUM’un devam eden lansmanlarında bu seferki durak Samsun oldu. 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında bayilere genel ve teknik bilgiler verildi.

Ariston Thermo Cares Premium’un lansmanı Türkiye’den başladı!

Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo, yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’ un lansmanını Türkiye’ den başlattı.

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Ekstra Health Cares Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekstra Health Cares Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ali Hamza Tuna tarafından kuruldu.

Birçok ülkenin çeliği Türkiye'de test edilebilecek!

Türk firması Matil A.Ş, çelik ürünlerinde dünyanın en önemli belgelendirme kuruluşlarından UK Cares'in İngiltere dışındaki tek yetkili test merkezi oldu.

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Ariston kombi ve Türk Telekom'la kışlar daha konforlu!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza attı.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Thermo King ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı!

Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Ariston Thermo'nun hedefi enerji tasarruflu ürünler!

Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Kıbrıs’ın incisi Girne’de bir araya geldi. Türkiye genelinde 160 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2015 değerlendirmesi yapıldı ve 2016 yılı hedefleri aktarıldı.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Ariston Nimbus ile ısıtma, su ısıtma ve soğutma sistemleri birarada!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ariston Thermo Cares Premium Haberi

Ariston Thermo Cares Premium


Isıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’nun yeni ürünü CARES PREMIUM’un devam eden lansmanlarında bu seferki durak Samsun oldu. 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında bayilere genel ve teknik bilgiler verildi.



İstanbul’da ilk adımı atılan Ariston Thermo yeni ürün serisinin en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM’un lansmanlarının durağı bu kez Samsun oldu. İstanbul’dan sonra Ankara ve Konya’nın tanıştığı CARES PREMIUM kombi, bu kez Samsunlularla buluştu.


Oldukça yoğun ilginin olduğu ve 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında ısıtma ve kullanım suyu sistemleri sektörünün lideri Ariston Thermo’nun yeni ürün serisinin tasarruf konusunda iddialı oyuncusu CARES PREMIUM hakkında bilgiler verildi.


Toplantıda konuşma yapan Ariston Thermo Samsun Bölge Müdürü Duran Binbuğa bugüne kadar “Tam Yoğuşma -Tam Konfor” sloganıyla tüketiciyi hep “en iyi” ile buluşturan...