25 / 04 / 2024

Armağan Akyüz kimdir

Armağan Akyüz kimdir

Gayrimenkul sektöründe yaptığı çalışmalarla dikkat çeken VAA Gayrimenkul’ün sahibi V.Armağan Akyüz ile sektörde pek çok önemli kurumda üst düzey yöneticilik yapmış olan Arman Özver, İstanbul Sapphire’de bir araya geldi.

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Ekran paylaşımı özellikli Grundig 32 GFH 6950 B android TV’nin fiyatı resmen çakıldı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte film ve dizi izleme aktivitesi, daha zevkli bir hale büründü. Yıllardır teknoloji sektöründe adından söz ettiren Grundig ise android TV konusunda büyük bir teknolojik hamle yaparak 32 GFH 6950 B android TV’yi piyasaya adeta armağan etti.

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Altın birden bu kadar olacak! Şok...Şok...Şok...Altın fiyatları zıplayacak! Bunu öğrenen artık zengin!

Altın fiyatı hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Altın, Ocak ayında başlayan yükseliş eğilimini sürdürdü. Uzman isim, gram altında son fırsatı resmen açıkladı. Altın borcu olanlar yandı, altını olanlar zengin oldu. Altın tavşan gibi zıp zıp zıplayacak! İşte detaylar...

Armağan Akyüz kimdir Haberi

Armağan Akyüz kimdir

V.Armağan Akyüz ile Arman Özver, İstanbul'un en önemli finans merkezlerinden birisi olan Levent - Maslak aksı üzerindeki Büyükdere Caddesi’nde yer alan ve 261 metre yüksekliğiyle Avrupa’nın en yüksek 2.binası olan İstanbul Sapphire’de toprak sahibine ait ve bugüne kadar hiç satışa çıkmamış 28 adet dairenin satışını gerçekleştirecek. Satışa sunulan dairelerin m2’leri 145 ile 850 arasında değişirken, m2 fiyatları ise 6.000 $ ile 10.000 $ arasında değişiyor. Rezidansların ortak kullanım alanında sadece kat maliklerine hizmet veren ücretsiz fitness center, business lounge ve toplantı odaları, kapalı havuz, 39.katta golf sahası ve oyun parkı yer alıyor.



İstanbul Sapphire’in, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Levent – Büyükdere Caddesi’nde konumlandığını belirten Arman Özver; “360 derece panaromik İstanbul manzarası ile bu çok özel projenin bir...