23 / 04 / 2024

armağan evleri ne zaman teslim

armağan evleri ne zaman teslim

Teslimlerinin Haziran ayında yapılacağı Kurtköy Armağan Evleri 'nde fiyatlar 179 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

277 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar 594 bin TL’den başlıyor. Peki Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri ne kadar?

Ticaret alanları ve dairelerden oluşan Avangart İstanbul Evleri, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri ne kadar?

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Hill Kartal Evleri ne zaman teslim?

Hill Kartal Evleri projesinde 264 bin liralık daireler, lansmana özel 225 bin liradan satılıyor. 193 rezidanstan oluşan Hill Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 5 bine yakın başvuru geldi!

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'ne form dolduranlar ve katılım bedelini bankaya yatıranlarla birlikte 5 bine yakın başvuru yapıldı.

Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim?

Toplam 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Peki Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Evleri 'nde 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Eston Deniz Kalyon Evleri'nde dairelerin alanları 80 metrekareden başlıyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim edilecek?

Envarev Evleri ne zaman teslim?

Envarev'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Toplam arsa alanı 11 bin 300 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Peki Envarev Evleri ne zaman teslim edilecek?

armağan evleri ne zaman teslim Haberi

armağan evleri ne zaman teslim

İstanbul Kurtköy'de toplam 1.200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Armağan Evleri, MSY Yapı imzası ile inşa ediliyor. 


Banka kredisine uygun olan Kurtköy Armağan Evleri 'nde 2+1, 3+1 ve dubleks konut tipleri yer alıyor. Projede 2 adet dükkan bulunuyor.


18 adet dairenin yer aldığı Kurtköy Armağan Evleri, 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Projede teslimler 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Kurtköy Armağan Evleri 'nde yer alan dairelerin başlangıç fiyatı 179 bin TL olarak belirlendi. Projede açık-kapalı otopark ve bahçe düzenlemeleri yer alıyor.


Kurtköy Armağan Evleri Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde, Metro, Kartal, Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise yakın konumda yükseliyor.


(0216) 378 66 99

www.msyyapi.com.tr

Esra Nur...