23 / 04 / 2024

arnavutköy arsa ilanları

arnavutköy arsa ilanları

Arnavutköy Belediye Başkanlığından: Arnavutköy Belediyesi'ne ait 3 adet gayrimenkul 1 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Durusu Mahallesi, 170 ada 8 parselde yer alan arsayı 10 milyon 995 bin 318 TL'ye satıyor... 

Arnavutköy'de 22.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Arnavutköy, Haraççı-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 78 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 859 bin 625 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Arnavutköy'de 22 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de bulunan arsayı 22 milyon 78 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Reysaş GYO Arnavutköy'deki deposunu 430 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Arnavutköy İlçesi'ndeki 7.323,34 metrekare arsa üzerinde bulunan 3.962 metrekare deponun 719 metrekare depolama alanı Şahin Makina'ya 2 seneliğine 430 bin TL'ye kiraya verildi. 

Arnavutköy'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu, Arnavutköy Durusu Mahallesi'nde bulunan 18 bin 325 metrekarelik arsayı 10 milyon 995 bin 318 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de icradan 21.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 936 bin TL olarak belirlendi. 

Avrasya GYO Arnavutköy'deki gayrimenkullerini 10 yıllığına kiraya verdi!

Avrasya GYO Arnavutköy Deli Yunus Köyü'ndeki beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa ve iki katlı ve üç katlı iki kargir işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin 10 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Arnavutköy gayrimenkulleri değerleme raporu!

Avrasya GYO, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Deli Yunus Köyü-Türkmen Mezarlığı Mevkii, 261 Parselinde kayıtlı bulunan beş adet bir katlı ve bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı. 

arnavutköy arsa ilanları Haberi

arnavutköy arsa ilanları
Hadımköy, Arnavutköy ve Haraççı'da bulunan 3 adet gayrimenkul 9 milyon 51 bin liraya muhammen bedelle 1 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük bedeli 96 bin 950 lira olarak belirlendi. 


İlanı detaylı görüntülemek için