24 / 04 / 2024

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi nerede

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi nerede

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi, Başkan Haşim Baltacı tarafından açıldı.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? Yenişehir Evleri kura sonuçları isim listesi 1+1, 2+1, 3+1!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir sosyal konut projesi kura çekilişi merakla bekleniyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ağustos ayı müjdesi geldi. Para ödemesiyle ilgili flaş gelişme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen para ödemesi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Bakanlık ağustos ayı müjdesini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi açıkladı! Elektrik faturası desteği verilecek! Başvuran hemen alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın dar gelirli ailelere yönelik elektrik desteğinin detayları belli oldu. Başvuru yapmak isteyen dar gelirli aileler gerekli şartları taşımaları halinde PTT şubelerine başvuru yapabilecek. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Müjdeli Haber: Çocuklu ailelere ayda 3000 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğu olan ailelere yönelik önemli bir müjdeyi duyurdu. Sosyal destek kapsamında, 18 yaş altı çocuğu olan ailelere her ay 3000 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 4.336 TL para! Banka hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan beklenen açıklama! Sosyal yardım maaşlarında zam heyecanı! Hemen buraya bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde ara zam beklentileri devam ederken, 2023 yılı zamlı sosyal destek rakamları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklanmıştı. Peki son dakika yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım maaşı gibi sosyal yardım ödemeleri ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alıyor! Mülakatsız personel alımı tarih ve detayları açıklandı! 

2023 yılı içinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından mülakatsız olarak 2 bin 431 personel alımı gerçekleştirilecek. Peki 2 bin 431 personel alımı başvuruları ne zaman? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu! Beklenen haber sonunda geldi! 517 memur ataması yapılacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişinin yüzünü güldürecek duyuru geldi. Yapılan duyuruya göre, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 atama yapılacak. Peki kimler atanacak? Kimlerin ataması yapılacak? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli haber! Her ay 3.336 TL ödeniyor!

Son zamanlarda yükselen ekonomik sıkıntılarla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan güzel haber geldi! Bakanlık, , dar gelirli ve muhtaçlara yönelik sosyal yardımları duyurdu. Hepsi aylık şekilde ödeniyor. Aylık ödemesi 3.336 TL'ye çıkıyor. İşte ayrıntılar...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ'den Arnavutköy Projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi nerede Haberi

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi nerede

Sosyal hizmette daima adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Sosyal Hizmetler Merkezi’nin açılışını yaptı.

Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Engelli Mehter takımının sahne aldığı program, büyük bir coşkuyla başladı. Programa katılım gösteren Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, birbirinden güzel faaliyetler yapmak için gayret sarf ettiklerini söyleyerek: “Bu tür hizmetlerimiz daha iyi daha verimli yapabilmek için tek çatı altında topladık. Tüm bu yardımları yıl boyunca yapmaktayız. Biz buraya hizmet kurumundan öte hayır ve hayırda yarışanlar kurumu olarak bakıyoruz” dedi.

Engellilere her yıl düzenli olarak medikal destek sağladıklarını söyleyen Başkan Baltacı, Engelli ailelere 50 akülü sandalye, 100 tekerlekli sandalye, 25 işitme cihazı ve 10 otistik...