18 / 04 / 2024

Ars Dizayn Yapı

Ars Dizayn Yapı

Ars Dizayn Yapı Sanayi Limited Şirketi, Alaatdin Can tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2014 tarihinde Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi, Manolyalar Caddesi'nde kuruldu.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Emekli maaşına ek ödeme yapılıyor! Başvuran emeklilere 5.000, 7.500, 10.000 TL veriliyor!

Emekli maaşına ek ödeme yapılıyor. Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı devam ediyor. Bu kapsamda maaşa ek 5.000, ile 10.000 TL arsında ödeme hesaplara yatıyor. İşte detaylar...

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizar Dizayn Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rasim Yağar tarafından kuruldu.

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Form Dizayn Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Tüzel Özdemir tarafından kuruldu.

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bz Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Baki Ziyalı tarafından kuruldu.

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şener Yüce tarafından kuruldu.

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Dizayn Villa Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Villa Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Zafer Çinar tarafından kuruldu.

Atelye Dizayn Yapı Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelye Dizayn Yapı Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ecevit Mete Olguner tarafından kuruldu.

Dizayn Tadilat Yapı Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Tadilat Yapı Malzemeleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Abdulkarım Masrı ve Cemil Adar ortaklığında kuruldu.

Ars Dizayn Yapı Haberi

Ars Dizayn Yapı

Ars Dizayn Yapı Sanayi Limited Şirketi, Alaatdin Can tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Ars Dizayn Yapı Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1.YAPI SANAYİ a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...