18 / 04 / 2024

arsa maliyetleri düşecek mi 2021

arsa maliyetleri düşecek mi 2021

Kovid-19 süreci başladığından beri en çok zorlukla karşılaşan sektörlerin başında inşaat sektörü yer alıyor. Sıfır konut stokunun erimesi ve yerine yeni konutların yapılamaması inşaat sektörünün yaşadığı zorlukları gösteriyor.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Otomobil alacaklar dikkat! Satışlar hız kesti! İkinci elde fiyatlar düşecek mi?

Yatırımcının çıkış yaptığı otomotiv piyasasında rekor satışların dönemi sona erdi. Bayilerdeki sipariş kuyruğunun erimesiyle Ağustos'ta satışların 80 bin seviyesinde olması öngörülüyor. Peki otomobil fiyatları düşecek mi? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Dolar yükselecek mi düşecek mi? Doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip diliyor. Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu araştırırken, doların 30 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan büyük yenilik! Görenler hayrete düşecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası yetkilileri 2025 yılında euro ile ilgili yeni bir yeniliğe imza atacaklarını açıkladı. Görenler hayrete düşecek.  Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

arsa maliyetleri düşecek mi 2021 Haberi

arsa maliyetleri düşecek mi 2021

Kovid-19 süreci başladığından beri en çok zorlukla karşılaşan sektörlerin başında inşaat sektörü yer alıyor. Sıfır konut stokunun erimesi ve yerine yeni konutların yapılamaması inşaat sektörünün yaşadığı zorlukları gösteriyor.

Bursada Bugün'den Gülname Paça'nın haberine göre; İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, "Bu kadar yüksek oranda konutun satıldığı bir sektörde yatırımcılar ve müteahhitler arz-talep dengesinin biraz açılmasını bekliyorlar diye düşünüyoruz çünkü şu anda piyasada sıfır konut kalmadı gibi bir şey var. Yeni konut bulamıyoruz" açıklamasında bulundu.

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, "Çalışamıyoruz, üretemiyoruz. Lokantalar ve iş yerleri kapalı. Yani kısacası sosyal hayat tamamen durmuş vaziyette. Bu şartlarda var olan inşaatlarımız devam etme gayreti içerisindeler. Dolayısıyla inşaat sektörü oldukça zor günlerden geçiyor" diye konuştu. 

"YENİ KONUT BULAMIYORUZ"

"Geçen yıl yapılan kampanyalar inşaat...